boratsc Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Mam takie pytanko co sie stanie jeżeli przekrocze limit 15Gb w chello??? łącze spowalnia do 30kbps czy coś innego?? mam go dopiero ze 2tygodnie a juz mi pokazuje że wykorzystałem 14GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Zasilacz się spali i nastąpi format dysku. W umowie nic o tym nie ma :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 nie ma nic piszą tylko że bedzie wysłane jakies upmnienie!! Chodzi mi o ludzi którzy przekroczyli limit i jakie mają transfer po przekroczniu!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 No właśnie. W umowie mam chyba 3 opcje co wtedy robią, tylko chciałbym wiedzieć co zrobią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 obetna sciaganie do 32kb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Tak bylo wczesniej ze robili 32/32kbit. Aktualnie (przynajmniej u mnie w kraku) jest tak ze obcinaja download do 48kbit (da sie przynajmniej www przegladac bo wczesniej roznie to bywalo) a upload pozostaje bez zmian. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Tak bylo wczesniej ze robili 32/32kbit. Aktualnie (przynajmniej u mnie w kraku) jest tak ze obcinaja download do 48kbit (da sie przynajmniej www przegladac bo wczesniej roznie to bywalo) a upload pozostaje bez zmian. 1699908[/snapback] potwierdzam, mam aktualnie tą opcje 1mbit - upload bez zmian pozostaje a download cos kolo 5 kilobajtow, predkosc modemowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 to w chello tez sa limity? boze widzisz i nie grzmisz dokad zmierza ten kraj :wink: a mialem sie do nich przepisac z neo 512 ;P limity na internet kaczynski prezydentem OMG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koxzco Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Tak bylo wczesniej ze robili 32/32kbit. Aktualnie (przynajmniej u mnie w kraku) jest tak ze obcinaja download do 48kbit (da sie przynajmniej www przegladac bo wczesniej roznie to bywalo) a upload pozostaje bez zmian. 1699908[/snapback] no ale co dalej?Bedzie tak juz caly czas?czy dopoki sie rachunku nie zaplaci??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...