lord_cein Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Witam Ostatnio wywala mi się bardzo często taki błąd: Czy to jest wogole możliwe i czy moje podejrzenia są słuszne? To Sasser? Znalazłem w internecie łatke na Blastera do tego systemu i zainstalowalem, ale nie pomogło, a na Sassera takowej łatki nie znalazłem i nie wiem czy wogóle istnieje. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł to był bym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Antywirusa żadnego nie masz? Na stronach producentów są specjalne narzędzia za darmo to tego robala. No zrób żesz update systemu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Coś kiepsko łaty na sasera szukałeś Klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 (edytowane) Twradziel jesteś jak jedziesz na niezaktualizowanym windowsie o0 Tutaj jest bardzo fajny filmik pokazujący ile zajmuje zarażenie komputerka podłaczonego do internetu bez aktualizacji Edytowane 3 Października 2005 przez MaKaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Cos nie dziala ta strona z filmikiem ale powiem tylko tyle że obecnie system bez aktualizacji potrafi cos złapac jeszce zanim się zalogujemy przy pierwszym uruchomieniu po instalacji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...