keiename Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Jak berkut na 9000Pro. Tylko cos sie lipnie kreca :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 a ja niewiem jakie dokładnie mam kości chyba 2,86ns Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 BGA ndx :) U mnie standard => 3.6ns Hynix U mnie to samo tylko że Radosław 9000PRO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 czyli 4ns pewnie niepójdą na 275 :(e tam da sie u mnie chodza na 275 nie ma zwisow ani zadnych zwiech i nie mam zadnych radiatorow (jak beda moze niedlugo to zobaczymy czy cos wiecej sie wycisnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 A ja mam 5ns Samsungi- ale to wyjątek od regóły, bo się krecą świetnie- to po prostu nie mogą być 5ns!!!!! :) Z taką częśtotliwością wiele 4ns nie wyrabia, a czasem nawet 3.6 ns. Czym to tłumaczyć? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Slayer co ty gadasz 3,6ns ? nie wiem zobacz moje ustawienia mam duzo wieksze niz ty moze jedyna roznica ze ma BG,,,, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Chodzi mi o to, że są modele ATI 8500 LE które mimo 3.6 ns nie ciagną powyżej 270 Mhz( nawet build by ATI). Z resztą- pokaż mi kartę na takich pamięciach co u mnie, co chodzi stabilnie na pamięciach na 250 Mhz, bo nie sądzę, żeby dałoby się wycisnąć tyle, co u mnie bez artefaktów ;) PS- Spoko zestawy masz :) MOże byś podkręcił trochę prca...bo co to jest te 3.06 Ghz...żeby chociaż 3.4Ghz :lol: A nad V-Modem na tym R 9700 Pro nie zastanawiałeś? :lol: Co ci zależy- i tak wcześniej czy później będzie trzeba to zrobić :twisted: Mocy nigdy dość :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 nie wiem zobacz moja karta chodzi bez dodatkowego chlodzenia mowie o tym radku :-) ponizej 310.50/317.25 jescze go moglem krecic ale juz nie mialem sily ogladac 3dmarka a taen spoko zestaw to ojca moze sie nim zajme spokojnie :P jak starego nie bedzie cos pokrece :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Slayer ,mialem w domu karte z 5ns samsunga ,konkretnie HIS-a 128mb ,krecila sie stabilnie na 255Mhz (pamieci) ale co z tego skoro timingi byly lipne jak uj :-(.U mnie wkazdym razie sa kostki 3.3ns hynixa ,bios ATI @315(630), Supergrace 8500 full VIVO 64mb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Coś dziwnie te pamięci się zachowują, ja mam 4ns Samsungi i chodzą na 297. Poprzednio miałem kartę taką samą tylko 64MB i były 3,6 Hynixy i szła max na 304. Pewnie celowo na niektórych kartach producenci zaniżają napięcie zasilania. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...