dru8d Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 ciekawe co oznaczają informacje podane przez ten programik (screen poniżej), bo raczej nie wierze, żeby pokazywał on możliwość przetaktowania mojego procka (az takim optymistą to nie jestem, chociaz chciałbym wierzyć)... 8) a tak przy okazji, jesli by ktoś potrafił rozszyfrować ten kod, który jest jako "Processor ID", czy może on jakoś pomóc w poznaniu serii? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 To ja mam lepszejszego :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PFK Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 ja mam max 1500mhz i current 1833(czy jakos tak :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 prosze zapodajcie linka do tego progsa thx zobacze co bedzie umnie :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 masz go na cd od płyty - dmiviewer czy coś takiego jak nie to na www.giga-byte.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 ok mam juz umnie max sped 3,6 ghz wiec moze nie klamac to nie znaczy ze na danym sprzecie da sie to wykrecic :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 to nie tak - max speed - ustawia producent płyty - jest to max częstotliwość procka z jaką może pracować płyta - chociaż niektórzy ustawiają za niską (Epox) a inni za wysoką (mój GB) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Nomm tzn ? ze moja plyta moze chodzic max 3,6 ghz = ze moje 2,4 na volcano 7+ wykrecam na 3,6 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 ndx jak wiesz - są płyty lepsze i gorsze - wcale nie jest powiedziane że na twojej płycie nie będzie chodzić procek 4.5GHz ale nie masz na to gwarancji, a 3.6GHz na 100% odpali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 jaka magistrale radzisz ustawic nie mam wlozonego volcano teraz mam boxowego kreci sie 2900rpm wolno n aile puscic procka zeby go nie spalic a ni nic nie uszkodzic w kompie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 idź do góry krokiem 5Mhz, potem test stabilności i jeżeli ok to znowu do góry.idź do góry krokiem 5Mhz, potem test stabilności i jeżeli ok to znowu do góry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...