michpol Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Moja obecna płyta (ECS K7S6A) zaczęła ostatnio szwankować (padło USB, AGP też się chrzani) więc stwierdziłem, że czas wymienić ją na nową. Polećcie mi proszę jakąś niedrogą (najlepiej do 200zł) płytę na socket A, bez żadnych fajerwerków. W gry gram sporadycznie dlatego wydajność nie jest aż tak ważna, nie interesują mnie też zbytnio możliwości o/c, najbardziej zależy mi na stabilności. Jedyne co musi się znaleźć na płycie to AGP x8 i dużo portów USB:) Z góry dzięki. Pozdrawiam, Michał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 To kup jakiegoś asusa na kt 880... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 za 170zł dorwiesz abita nf7s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michpol Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Hmm jakoś nie widzę możliwości dorwania NF7'ki za 170 (użwanej nie chcę), a KT880 też są dość drogie. Ostatecznie chyba zdecyduję się na coś z KT600. Zastanawiam się teraz między Asusem A7V600-X, EPOXem 8KRAI i Gigabytem GA-7VT600, ewentualnie Asusem A7V880. Co Wy o tym sądzicie, którą najlepiej wziąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Hmm jakoś nie widzę możliwości dorwania NF7'ki za 170 (użwanej nie chcę), a KT880 też są dość drogie. Ostatecznie chyba zdecyduję się na coś z KT600. Zastanawiam się teraz między Asusem A7V600-X, EPOXem 8KRAI i Gigabytem GA-7VT600, ewentualnie Asusem A7V880. Co Wy o tym sądzicie, którą najlepiej wziąć? 1678900[/snapback] Asus, a który to już zależy od Ciebie... Asusy charakteryzują sie największą stabilnością oraz jakością z ww. płyt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 NF-7s ASUS A7V880 ASUS A7N8X-X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Jak Ci nie zależy na OC to bierz ASUS A7V880 (do małego OC też wystarczy), a jak chcesz się pobawić to NF7... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 pomyśl czy nie warto [przsiaść sie na s939- sprzedaj proca i prawdopodobnie nie zapłacisz dużo więcej niż za płyte na sA za nową płyte+ procesor. DostANIESZ W ZAMIOAN SZYBSZEGO KOMPA Z 2-3 LETNIĄ GWARĄ , OBSŁUGĄ 64 BIT ITP..mYSLE ,ZĘ WARTO TO PRZEMYSLEĆ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...