PPiotrek Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 (edytowane) Witam Może trochę nietypowo ale... Mam pytanie do szerszego grona osób mającego pojęcie o k.graficznych... Czy karta z: http://allegro.pl/show_item.php?item=66391145 jest na pewno kartą R9800<b>XT</b> ( proszę zwrócić uwagę na zdjęcia ) ? Nigdy nie spotkałem się z takim układem elektroniki przy <b>XT</b> do tego informacje i opis karty co najmniej kontrowersyjne... właściciel zapewnia także, że karta ma pamiątki 2.8ns, z tego co ja wiem XT było na 2.5ns i 2.2ns... więc wątpliwości cała masa... Z góry dziękuję za pomoc p.s. nie zauważyłem "podkategorii" 'ATI' w 'Karty Graficzne', jeżeli ktoś z moderatorów zechciałby tam przenieść ten temat będe wdzięczny. Edytowane 2 Października 2005 przez PPiotrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booczeek Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 (edytowane) Witam Może trochę nietypowo ale... Mam pytanie do szerszego grona osób mającego pojęcie o k.graficznych... Czy karta z: 1679250[/snapback] cos kręci bo pisze że ma 12 potoków, a naprawde xt ma 8 Edytowane 2 Października 2005 przez booczeek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PPiotrek Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 cos kręci bo pisze że ma 12 potoków, a naprawde xt ma 8 1680069[/snapback] To, że pojęcia nie ma o tym co sprzedaje to już wiem... chodzi mi o to PCB najbardziej - czy kiedykolwiek na takiej płytce robiono XT, czy to zwykły Pro ze zmienionym biosem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 (edytowane) ja bym tego nie bral bo gosc cos kreci z tymi 12 potokami, trzeba by do niego zameilowac jak przerobil 8 potokowca na 12 potokowca, moze jest sposob o ktorym nawet ati sie nei snilo :D pozatym zawsze mozna poprosic o fotosa bez tego dodatkowego chlodzenia, najlepiej jeszcze niech zrobi fotke gpu Edytowane 3 Października 2005 przez leonheart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 to jest zwykly 9800pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 sprzedawca sie rozmyslil albo zbytnio naciagal i stwierdzil ze ludzie sie na to nie nabiora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Chyba cena mu sie nie podobala i odwolal wszystkie oferty. Allegro powinno zablokowac mu konto za takie zachowanie i jeszcze bezczelnie pisze "Ponieważ postanowiłem nie sprzedawać karty". Banowac takich ludzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturJak Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Nigdy nie było XT 128 MB. Wszystkie XT miały 256 MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...