acd Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Widzailem kiedys w jakims sklepie netowym,a teraz jakby mi sie przydaly to nie moge znalezc... Pomoze ktos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 yhy.. 4x dioda LEd = 2 pln + kawałek plexi, piłka do ciecia w dowolnej postaci + 1h wolnego czasu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acd Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 yhy.. 4x dioda LEd = 2 pln + kawałek plexi, piłka do ciecia w dowolnej postaci + 1h wolnego czasu :lol: 1681932[/snapback] Nie mam az takich umiejetnosci a i czasu mi brakuje. Generalnie chce gotowca:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Nie mam az takich umiejetnosci a i czasu mi brakuje. Generalnie chce gotowca:) 1681946[/snapback] Buuuu gotowe ?? :sad: jeszcze papier świerny (wodny) i do roboty :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Jeżeli tak bardzo chcesz gotowca to proszę http://allegro.pl/show_item.php?item=65335003 , ale ta cena jest chyba troche na wyrost... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acd Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Jeżeli tak bardzo chcesz gotowca to proszę 1682208[/snapback] OOOO Dokladnie to! Ale drogie niebotycznie! mam nadzieje, ze to za kompel ta cena a nie za jedna sztuke:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 No 10 zł + chęci i satysfakcja a 50 zł to jest różnica :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 A ktoś ma może linka jak zrobić taie nóżki od początku? Bo są one nie powiem... kosmos a płacić nie będę bo musić być radocha z robienia no i zaoszczedzone pieniądze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 (edytowane) a co tu do tutorialowania... tniesz plexi an pożądany kształ.. wiercisz otwór i wtykasz weń diodę led aby swieciła równoloegle do płaszczyzny plexi.. koniec :) swoją droga.. niedawno miaęłm ubaw w IKEI.. wchodzę.. patrzę.. lampka nocna.. podpisana że jakas supernowatorska... a była to rurka o wysokości 10 cm.. z powkładanymi w nią prostopadle 6 kwadratami z plexi 5cm x 5cm i podswietlone toto było niebieskimi diodami.. i chcieli za to 130 pl :D.. jak to jest warte conajwyżej 10 :D my moderzy mamy jednak szczeście.. że nei płacimy 10x wiecej za to co można zrobić samemu :D (znaczy MY - niektórzy moderzy) :lol: Edytowane 4 Października 2005 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHIKEN Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Mozecie mi powiedziec jak podaczyc te led-y do kompa, zeby to jakos wygladalo przyzwoicie??? moze ktos wrzucic fotke spodu obodowy? PzD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 (edytowane) A czym to plexi pociac tak zeby sie nic nie rozwalilo?Tak samo z wierceniem,to moze zrobie sobie panel boczny :-) A,i gdzie kupic plexie? Edytowane 25 Października 2005 przez Gosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Pleksa - wszelkie agencje reklamowe, mają jaką chcesz i każdy rozmiar Cięcie - są specjalne nożyki do cięcia takiego, skocz do agencji i popros, żeby ci pokazali jakimi tną (tylko mam na myśli jakimi tną na mniejsze kawałki a nie wielkie - bo to tną piłą tarczową :D) - taki nożyk z 4 zł kosztuje. Jeżeli mają to być bardzo nieregularne kształty to dremel. Co do podświetlania... A zastanawiał się ktoś kiedyś jakby wyglądał komp podświetlony od spodu tak jak są auta? ;) A nie same nóżki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 nawet nie musiał zastanawiać.. bo juz nieraz tak robiono... Ja sie zastanawiałem i nawet podświetlłem katodami szafy w pokoju :D bo mam na dole prześwit pare centymetrów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 http://www.mod-planet.com/index.php?module...wpage&pageid=25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Co do podświetlania... A zastanawiał się ktoś kiedyś jakby wyglądał komp podświetlony od spodu tak jak są auta? ;) A nie same nóżki? 1718037[/snapback] Ja tak mam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Poka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Ja mam takie nogi :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Poka ;) 1720356[/snapback] Jakoś na zdjęciach beznadziejnie to wygląda <_< Ja mam takie nogi :D :D 1724047[/snapback] Widziałem B) Ładnie Ci wyszły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...