srekal34 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Witam, Mam pewien nietypowy problem, cały czas mi kursor sciaga do góry i nic z tym sie nie da zrobic. Może jakas tajemnicza opcje trzeba zmienic aby tak sie nie robiło :blink: jeśli masz w menedżerze urżadzeń mysz zainstlaowaną jako dwie to wyłącz jedną i będzie działać. Nie pamietam czy to dokładnie o mysz chodziło bo dawno w to grałem. W każdym bądź razie coś z menedżerem urzadzeń trza było zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fa2m Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Hej. Jakbyście mogli pomóc to byłbym wdzieczny. Przy 51% gry Kong ma podniesc skale. U mnie podchodzi po czym trzyma i jej nie podnosi. Przy klikaniu jednego z klawiszy bocznych po troszeczku idzie do góry. Po 5 min jest juz prsktycznie odsunieta i spada spowrotem, i tak w kółko macieju. Mieliscie cos takiego? To jedna z ostatnich misji w dżungli. Może jest jakas możliwość przeslania na maila savu z nastepna misją? Chcialbym ta gre przejsc. Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...