qwastek Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Chcę powtórnie zainstalować win XP a przy okazji sformatować dysk C . Moje pytanie brzmi jak mam to uczynić bo podobno nie ma takiej możliwości z win. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 No z windowsa raczej ciężko ;] przy instalacji spytają się ciebie czy chcesz formatować dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwastek Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Domik napisał(a): No z windowsa raczej ciężko ;] przy instalacji spytają się ciebie czy chcesz formatować dysk. 1687549[/snapback] nic takiego nie nastąpiło !!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 ???? Po wyborze partycji masz pytanie o formatowanie dysku.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeneVaco Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Jaki to win home czy profesional ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwastek Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 BeneVaco napisał(a): Jaki to win home czy profesional ??? 1687858[/snapback] pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwastek Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 dzieki za podpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 wsadz plyte z winXP pro do napedu i formatuj..wszystko masz na ekranie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...