piterjazz Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Witam, Mam pytanie na ile moze mi sie przydac podkrecenie athlona 64 3000+ venice i jak to sie robi bo boje sie ze cos spale :) Czy komputer rzeczywiscie przeyspieszy ? bo teraz mi sie na winie bardzo zawiesza i nie wiem o co chodzi czasami mi okienka z gg wyskakuja przez 20 sekund paranoja. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Jedno jest pewne!! To nie wina procesora tylko systemu (wirusy, śmieci). Do pracy w windzie podkręcenie proca da tak mało, że można stwierdzić, że nic. Przeczytaj przylepiony temat o optymalizacji windows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Extreem :lol: pomyliły ci sie działy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 piterjazz: To NA PEWNO nie jest temat na ekstremalne podkręcanie. Przenoszę. A ponieważ jesteś już na forum roczek, powinieneś wiedzieć do czego jest dział ekstremalne podkręcanie. A że nie wiesz - kara ;] Wogóle, to powinno chyba być na podstawowych O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Witam, Mam pytanie na ile moze mi sie przydac podkrecenie athlona 64 3000+ venice i jak to sie robi bo boje sie ze cos spale :) Czy komputer rzeczywiscie przeyspieszy ? bo teraz mi sie na winie bardzo zawiesza i nie wiem o co chodzi czasami mi okienka z gg wyskakuja przez 20 sekund paranoja. pozdrawiam 1688068[/snapback] Musisz sobie przeczytac FAQ , tam jest tez temat Rapry o podkrecaniu i tam cie odsylam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...