nrl Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 no giera wypas szczególnie filmiki :) ale mam problem z jedną misją w której to mistrz jest ranny i musze go uleczyć?? za pomocą medytacji. tylko nie wiem jak to zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) Zdaje się, że siebie musisz uleczyć. Może nie zwróciłem uwagi w ferworze walki. W każdym bądź razie rączki jak do pozycji motyla, nóżki razem i tyłek w dół. Przypomina to pozycję kwiat lotosu. Wygląda mniej więcej tak Choć do tej pory to pewnie sobie już poradziłeś. Edytowane 16 Października 2005 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) Ekhm, wszyscy w to graja, a ja ponawaim swoje pytanie -__- Czy mozna dorwac gre poza stimem? A wy skad ja macie? EDIT: Niby ta gra jest online, a ja widze same screeny z jakis treningow or smth... zapuscie screeny z jakis walk. Edytowane 16 Października 2005 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyFX Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 gre mozna pobrac z oficjalnych stron, 305mb ja juz gram bez steama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Musisz złapać pare motylków, tych z poświatą a potem zrobić pozycję motyla tak jak w treningu. I zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości, że gra jest super. 1701406[/snapback] no to jest butterfly stance i tego mi nie musisz tlumaczyc, ale mi chodzi o cos innego. W jednym zadaniu trzeba spalic gniazdo os ale nie rekami motyla tylko takie pioruny dostajesz, i wlasnie o to mi chodzi. jeszcze sie zastanawiam nad kombosami bo jak sie nażresz grzybow to mozna zrobic konkretne flying attack np 3x combo glowa-reka-noga. ciekawe czy cos jeszcze w tej grze siedzi :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Eh powiedzcie cos o multi, jak sie naparza z innymi graczami!!! Bo mowicie ciagle o jakis kombosach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 no ja dorwałem. 1h zajęło mi przechodzenie treningu.jak dla mnie bomba.wreszcie coś innego.potrzeba trochę czasu i postać będzie poruszała się tak jak ja chcę.jeśli ktoś grał już dłużej może napisze różne ciekawostki, opisy, krótkie lekcje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) Jest ktoś tutaj jeszcze by pograć w sieci? :arrow: Pioorek, screen'y z walki są na poprzedniej stronie. :arrow: Neon69, pioruny uzyskujesz w ten sam sposób lecz trzeba zebrać więcej motyli. Edytowane 16 Października 2005 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azrael2005 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Ej jak przejść ten Basic trening ?? Ja dochodze do końca i mi pisze że przegrałem !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 10k punktow musisz zdobyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azrael2005 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Ej bo ja dochodze (w basic treningu) do miejsca gdzie mi spada słoik a w nim nunczako podnosze je i bije nim w te worki a potem pisze że przegrałem misje!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 (edytowane) Ej bo ja dochodze (w basic treningu) do miejsca gdzie mi spada słoik a w nim nunczako podnosze je i bije nim w te worki a potem pisze że przegrałem misje!! 1703888[/snapback] z nunczakiem też za bardzo nie wiem.ja przeszłem to tak że w każdym etapie wykonywałem wszystko w czasie, a nunaczako zebrałem siedząc w tej dziwnej figurze. nie wstając z niej wogóle machnąłem nim i tyle.... edit. ja jestem w misji z kamieniami. rozwalam te duże. tworzą się z nich te małe kamienie, które można brać do ręki i nimi rzucać.tylko w co ??? ( rzuc w trola kamieniami :blink: ) Edytowane 17 Października 2005 przez GreeN_DG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Ja jestem chetny na neta, dorwalem gre ale nie odpalalem. moze mi to troche zajac znajac kochanego stima. Jakby co, to mozna na konkretna godzine sie umowic - narazie musze zobaczyc co jak i gdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 GreeN_DG: przeciez sam napisales, w trolla. lezy na ziemi po lewej stronie planszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Te cos trolla w ogole nie przypomina :P To jak? Gramy? Chetni jacys? Ja juz moge grac. Ale lol, pogralem chwile na multi i srendio to widze. Taki chaos ze szok, a najlepsze jest to, ze widac ten znaczek kazdego z gracza ktorym sie robi wszystko ;/ mi sie znaczki myla i tak lipnie sie gra. Ale byla akcja niezla. Jak ktos wygra runde (zabije all) to jest na niego zblizenie (trwa to z 5 sek). No to koles wygral wszystko, zblizenie, i on nagle zaczyna super szybko grzyby jesc. Zjadl z 10 i sie pozygal lol. Ale jaka mine mial i w ogole haha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 SKAD MOZNA DORWAC TA GIERKE !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 rumun_666 juz wiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frankes Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) Ja mam steama ale cały czas... "Pay 14.32$". Chciałbym w to zagrać ale nie chcę tez płacić. EDIT: Oczywiście też nie chę pirata... Edytowane 18 Października 2005 przez Frankes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Wejdź na www.torrenty.org i ściągnij program SHAREAZA potem ten plik który sciągniesz otwórz przez shareaze i czekaj!! 1706536[/snapback] http://forum.purepc.pl/index.php?act=boardrules 10%+30 dni ZPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Przeciez ta gra jest piekna. Z kumplem dzisiaj z 2 godziny gralismy. Ja go grzybami karmilem lol. Raz on podskoczyl a ja mu grzyba wsadzilem do buzi i zwymiotowal w powietrzu ;] Anyone wanna play z nami? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Ja mam steama ale cały czas... "Pay 14.32$". Chciałbym w to zagrać ale nie chcę tez płacić. EDIT: Oczywiście też nie chę pirata... 1706434[/snapback] Obawiam sie ze tak nie da rady :> Dzisiaj zamowilem eKarte (świateczna promocja jest :D jedyne 15 zl co za okazja [; ;)) i mam nadzieje ze wydane $ nie beda stracone.... Jak wyglada zakup RDKF przez steama ?? placisz karta i gra dodawana do my games just like that ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 ja ci radze ja przetestowac przed zakupem bo moim zdaniem nie warta ta gierka 15$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Eh Jin, kwestia gustu. Mi, qqurydzy sie podoba jakos. Wiec chyab zla nie jest. Wg. mnie mile zaskoczenie. Gralem w trening jakies 10 min i wylaczylem bo mnie wkurzal. Odpalilem multi z kumplem i zaczelo sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Eh Jin, kwestia gustu.no wlasnie. po prostu to nie jest pewny zakup jak np. q4 po ktorym wiadomo czego sie spodziewac ;] . mnie np. rag doll nudzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termez Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Czy moze mi ktoś w formie jakiegoś filmiku pokazać jak się medytuje bo się mecze już 3 dzień i nie moge tego kolesia ułożyć w pozycji jak na screenie kolegi wyzej :( HELP !! Albo jakoś dokładnie wytłumaczyć. A tak po za tym to cześc wszystkim :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 laczysz mu nogi, ladujesz czi (machasz w kolko kursorem) lapiesz za krocze ;] i cigniesz w dol, wyglada cos jak siad turecki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Nogi ustawiasz W tym samym miejscu tzn stajesz jak jakis pal/kolek PROSTO tj. nogi kolesia zlaczasz do siebie. Pozniej unosisz rece do gory jak przy pozycji motyla, lapiesz kolesia za tylek/brzuch i ciagniesz go pomalu w dol. I tak steruj nim aby usiadl i medytowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 zrobilem 94k pkt na ninja onslaught ;DDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Panowie ta gra wymaga obsługi dx9 ??? pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...