Skocz do zawartości
heenry

Problem Z Archiwum Xxx

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam o to taki problem, te programy :

SubEdit-Player

Total Commander ver. 6.51 (ver. 4.51 działa)

CinemaPlayer

Vplayer

Alcohol 120%.

działaja mi tylko po instalce jakies 5 min. potem nie moge ich wogule odpalic, i nie wiem dlaczego.

Mial ktos podobny problem ? lub wie co jest przyczyna tego.

Pozdrawiam.

Edytowane przez heenry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, przerabiałem to. Jak kolega powiedział - to jest wirus. Proponuję tryb awaryjny z obsługą sieci i www.mks.com.pl (Skaner OnLine). Ale w sumie do końca nie pomoże. Nie zawadziłby MKS Vir dla DOS. Można ściągnąć demko ze stronki i zrobić dyskietkę startową. Powinno pomóc.

Jeśli nie, to Skaner Online, ale z dyskiem podłączonym w kompie kumpla/brata/siostry. Przes skanowaniem NIE RADZĘ uruchamiać a nawet PRZEGLĄDAĆ niczego na tym dysku!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skanowalem wszystko i nic nie znalazl, bo gdy odinstaluje vplayera i na nowo zaisntaluje to dziala znow chwile i znow nie moge odpalic.

nie wiem czy to sprzetowe czy systemowe, juz pojecia nie mam. ten problem spac mi nie daje..

Dlatego postanowilem na forum spytac czy ktos mial podobne objawy..

a jezeli jest to wirus to jaki ? :>

bo by musial byc jakis wyjatkowy co blokuje commandera 6.51 a 4.51 nie.

Archiwum xxx ...

Bo juz nie wiem....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm..

Miałem też ponowny efekt ostanio, ale sprowadzał się do demka gry Total Overdose (demka niby mogą mieć błędy, ale bez przesady). Wyglądalo to tak, iż pograłem chwilkę (może 5 minut) i wywalała się gra. I potem nie dało się już jej włączyć. Wywalałem grę, restart kompa, instalowałem od nowa i znów działała przez 5 minut. Szlag mnie trafiał, bo chciałem pograć. Już przeklinałem autorów gry i miałem sobie odpuścić, gdy zauważyłem iż 3D Mark 2001SE także się wywala (puściłem go na próbę). Chciałem zmieniać nowe stery na oryginalne i wkładając CD do napędu zauważyłem, że dodatkowy wiatrak w obudowie nie kręci się. Ruszyłem kabelek i nagle zaczął się kręcić. Po kolejnym restarcie znów podjąłem próbę w 3D Marku i zadziałał, więc włączyłem grę. Wielkie moje było zdziwienie, gdy po 15 minutach gra nadal działała i już sie nie wysypywała. Przeszedłem demo 2 lub 3 razy pod rząd i nic. Widocznie wtyczka wiatraczka jest słabo wykonana i styki nie do końca trzymają powodując jakieś lekkie skoki napięcia i niestabilność systemu podczas obciążeń. U Ciebie może być to samo. Pobaw się więc kabelkami w obudowie - może to coś pomoże.

Jeżeli to też nie pomoże, to zastanawiałbym się nad zasilaczem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi