Ruffete Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Witam. Mam nastepujacy problem, wycialem sobie okno w bocznym panelu obudowy i wyciagnalem ze swojego starego zasilacza wentylator 120mm z koncowka 2 pin. I wlasnie jak mam ja dostosowac do 3 pinowej, tak zeby weszla do mojej plyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 obciąć kable przy koncówce i zalożyć na 3 pinówke lub 4 pinówke, wybór należy do ciebie. Takie końcówki 3 pinowe kosztują jakąś złotówke, poszukaj w sklepach koło siebie, powinni mieć, jeśli nie to zamów przez allegro lecz drożej cie wyjdzie. Nie ma przejściówek z 2 pin na 3 pin ani na 4 pin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruffete Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 niestety nie znalazlem 3 pinowki, ale znalazlem molexa czy da sie to jakos polaczyc zeby hulalo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 zaden problem : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=8063 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruffete Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 hyhy zrobilem :D Thx za szybkie odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Po to jest forum aby rozmawiać o problemach, nowościach i ciekawych spostrzeżeniach. Ale to takie lekkie OT. User rozwiązał problem więc możemy zakończyć dyskusje w tym temacie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...