Gość Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 najlepiej 25 ot tak pytam z ciekawosci bynajmniej nie jest to szukanie partnera w zyciu spotkalem narazie 2 osoby goscia z 26 i dziewczyne z 24 czerwca cool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 ja 4 czerwca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Ja jestem z 13 czerwca... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Jak narazie to jestem najblizej: 27 czerwca :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 ja 12 :P a Krecio chyba 19 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Jak narazie to jestem najblizej: 27 czerwca :P feluke to juz mamy 24 25 26 i ty 27 OJ KACCCCCCCCCC bedzie heheeh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 ja 4 czerwcahe,he ja tez 4 czerwca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Jak narazie to jestem najblizej: 27 czerwca :P feluke to juz mamy 24 25 26 i ty 27 OJ KACCCCCCCCCC bedzie heheeh Dolicz jeszcze zakonczenie roku szkolnego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 No ja z 30, tak pod koniec :( No dziwna data :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 to moze cos z innej beczki?? kto jest z grudnia??? :) ja jestem z pierwszego (grudnia of korz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 23 czerwiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarecki Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Wygrałem --- 25 czerwiec !!!!!!!! raczki ruuuleeezzz :) ps. a co wygrałem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 :) Ja tam z marca, jak 3/4 moich znajomych z resztą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Wygrałem --- 25 czerwiec !!!!!!!! raczki ruuuleeezzz :) ps. a co wygrałem ?? tia nagroda jest moj reply heh ja tez z 25 czewrca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 14 czerwiec :S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarecki Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Wygrałem --- 25 czerwiec !!!!!!!! raczki ruuuleeezzz :) ps. a co wygrałem ?? tia nagroda jest moj reply heh ja tez z 25 czewrca dooobra , masz srebrny medal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Wygrałem --- 25 czerwiec !!!!!!!! raczki ruuuleeezzz :) ps. a co wygrałem ?? tia nagroda jest moj reply heh ja tez z 25 czewrca dooobra , masz srebrny medal :) zauwaz ze ja zalozylem topic wiec mnie zaden medal sie nie nalezy ;ppp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 ja 4 czerwcahe,he ja tez 4 czerwca :):D :D :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Ja jestem z 2 czerwca> :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 a ja z 31 czerwca ;)))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarecki Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 sorry Graham , nie zjarzyłem :) czekam na surprise :) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 w sumie biorac pod uwage ilosc forumowiczow... to na kazdy dzien mamy urodziny :))) wyobrazcie sobie 365 imprez :)))) w roku jak bysmy wszyscy blisko mieszkali :))) moze jakis kalendarz urodzin forumowiczow i skrypcik umieszczony nad forum + promocja "dzis solenizant nie dostania bana" :))) heh :) chyba pomysle nad czyms takim ot tak dla zabawy :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Jak narazie to jestem najblizej: 27 czerwca :P feluke to juz mamy 24 25 26 i ty 27 OJ KACCCCCCCCCC bedzie heheeh moj numerek to 23, czerwiec oczywiscie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Najlepsze jest to, że ja jestem 13 czerwiec, mój ojciec 13 marzec a mojej matki siostra 13 kwiecień. Ja nie jestem z Piątku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 7 Czerwiec: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzeń Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 10 czerwiec i do tego 79' ( jeszcze Flower Power a nie jak te bidulinki ze stanu wojennego ) :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Najlepsze jest to, że ja jestem 13 czerwiec, mój ojciec 13 marzec a mojej matki siostra 13 kwiecień. Ja nie jestem z Piątku :) Ja jestem z 13 Maja :) to byl chyba wtorek ale nie pamietam :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 10 czerwiec i do tego 79' ( jeszcze Flower Power a nie jak te bidulinki ze stanu wojennego ) :lol: :lol: A ja jestem z 10 grudnia 81 - rzut na taśmę przed stanem wojennym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 7 czerwiec:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Skradziono halucynogenne żaby Holenderska policja poszukuje złodziei, którzy włamali się do sklepu zoologicznego w mieście Leeuwarden na północnym wschodzie kraju i ukradli stąd rodzinę egzotycznych żab. Zabrane ze sklepu żaby pochodzą z Ameryki Łacińskiej - znane są z tego, że polizanie brodawek, znajdujących się na ich skórze, powoduje halucynacje podobne do wywoływanych przez narkotyk LSD. Lekarze ostrzegają, że lizanie żab może mieć poważne skutki uboczne jak gwałtowne puchnięcie języka czy czasowy paraliż. Rzecznik policji w Amsterdamie Harry Oenema zasugerował, że kradzieży mogli dokonać miejscowi narkomani. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...