Meryland Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Witam Chciałbym kupić kartę i zastanawiam się którą wybrać GF 6600GT czy GF 6800 na PCI-E i oczywiście nie wiem jakiego producenta.Testy tych kart w recenzjach wskazują różnie.Czytałem że z 6800 można uzyskać po tuningu 6800GT.Czy to prawda?Jeżeli tak to siłą rzeczy 6600GT chyba odpada.Która karta i jakiego producenta jest wydajniesza(po tuningu też).HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 wiesz, to zależy jak chcesz ją tunningowac. jeżeli mówisz o lekkim tuningu , takim jak zmiana lakieru i dorzucenie naklejki rally to 6600gt bedzie lepsze. natomiast jezeli chcesz dokupic do 6800 alusy ,progi i spojler ; bawiąc sie w wingcommandera to bedzie ona zdecydowanie lepszym wyborem. wszystko zależy od tego czy masz dresy z 5paskami i dusze tunningowca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 6800(12pot)jest na pewno lepsza od 6600gt ale duzo droższa......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Weź jeszcze pod uwagę X800GTO... A tak pomiedzy tymi dwoma to 6800... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 wiesz, to zależy jak chcesz ją tunningowac. jeżeli mówisz o lekkim tuningu , takim jak zmiana lakieru i dorzucenie naklejki rally to 6600gt bedzie lepsze. natomiast jezeli chcesz dokupic do 6800 alusy ,progi i spojler ; bawiąc sie w wingcommandera to bedzie ona zdecydowanie lepszym wyborem. wszystko zależy od tego czy masz dresy z 5paskami i dusze tunningowca 1695349[/snapback] Dobre :D Oplułem monitor ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Ja kiedyś miałem GF2mx po tuningu, ale sprzedałem go za ponad 2tys jakiś miesiąc temu. Razem z ojcem gwoździem (trzeba uważać aby laminatu nie zadrapać, bo gwarę pal licho) przymocowałem dodatkowe 24 potoki i 10 vortexów. Najwięcej kłopotów przyspożyło mi chłodzenie, kaloryfer okazjał się zbyt duży, przez co nie mieścił się w obudowie, dlatego też musiałem uciąć parę żeberek. Robi ponad 50tys w 3dmarku03( linka do ORBa nie dam, bo wtedy netu nie miałem, a o skrinie nie pomyślałem) Ogólnie bardzo fajnie wyszło, fotek nie mam jak zamieścić, gdyż kartę już sprzedałem. :wink: ps. jak chcesz tuningować to bierz Gf6800 :) IMO lepsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meryland Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 O.K. dzięki za opinie ale jeszcze powiedzcie mi jaki producent wchodzi w grę, i jeżeli mówimy tu o ati to na jakiej pozycji umieścilibyście X800 GT i XL? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...