Sebastian22 Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Witam! Na niektorych kompach w zakładce wlasciwisci Systemu pojawia się pod prockiem i ilością ramu ww.napis - co on znacza? Dual Channel? U mnie ten napis jest ale np. u kumpla ze socket A juz nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Witam! Na niektorych kompach w zakładce wlasciwisci Systemu pojawia się pod prockiem i ilością ramu ww.napis - co on znacza? Dual Channel? U mnie ten napis jest ale np. u kumpla ze socket A juz nie... 1696996[/snapback] Włączonego DEP'a - Data Execution Prevention. Wyłącz, to zniknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piit Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Przeczytaj toMS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Witam! Na niektorych kompach w zakładce wlasciwisci Systemu pojawia się pod prockiem i ilością ramu ww.napis - co on znacza? Dual Channel? U mnie ten napis jest ale np. u kumpla ze socket A juz nie... 1696996[/snapback] To znaczy że procek jest 64 bitowy i moze obsługiwac pamięc powyżej 4Gb Rozszerzenie Adresu Fizycznego - Physical Adress Extension (PAE) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...