FREDY KRUGER Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Witam was , mam Athlona 2.0+ (palomino) na Płytce Asus A7N8X i niezabardzo wiem jak sprawdzić czy mnożnik jest zablokowany bez wyjmowania proca , ostatnio spróbowałem zmienić w biosie mnożnik z 12,5 na 12 i komp nie ruszył ,musiałem reset biosa zrobić , czy to znak że mnożnik jest odblokowany i sie zmienił ?? <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Mnożnik jest zablokowany, aby go odblokować połącz mostki L1 lakierem przewodzącym. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=158274 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREDY KRUGER Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 dzięki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argennto Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Z tego co wiem Palomino to już stare procki i wszystkie mają odblokowany mnożnik ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...