stomasz Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 wiem że to pytanie wydaje sie pewnie banalne ale ja naprawdę nie wiem jak to zrobic.... potrzebuje napisac prosty programik, zeby kopiowal mi katalog z dysku c: o nazwie firma na dysk f: do takiego samego katalogu. jakie musze napisac polecenie?? Błagam pomóżcie mi !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 A czy ten folder firma ma jakieś podfoldery? Ja zakładam, że nie. COPY C:\FIRMA F:\FIRMA Zapisz z rozszerzeniem BAT i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stomasz Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 no właśnie ma podfoldery, ale to one sie nieskopiują w podany przez Ciebie sposób?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 (edytowane) U mnie nie kopiuje. Ale jeśli masz podfoldery i nie będziesz zmieniał ich nazw to: COPY C:\FIRMA\PODFOLDER F:\FIRMA\PODFOLDER Oczywiście kopiując spod DOS-a musisz najpierw utworzyć dany katalog. Edytowane 15 Października 2005 przez Venice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 xcopy /? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stomasz Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 (edytowane) no ale jak mam np 5 podfolderów?? bo wyglada to tak: w tym głównym katalogu FIRMa jest duzo różnych plików a oprócz tego jeszcze kilka podfolderów i teraz ja chciałbym za pomocą tego programu skopiowac wszystko do innego katalogu... Edytowane 15 Października 2005 przez stomasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Xcopy w tym wypadku jak napisał Sgj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...