sokrys Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Po kliknięciu w dowolnym folderze na trójkącik z rozwijanym menu u góry (i np na winampie na add folder) - komp zawiesza sie bez komunikatu, nie reaguje na ctrl+alt+del, po jakimś czasie niebieski ekran - nie wiem jak to ugryźć... uprzedzając jakby co - skanowałem avastem, ad awarem - nic nie wykryły mam win98 se, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Jak długo system chodzi bez formatu? Sprzęt kręcony? Sprawdź kondensatory na płycie głównej czy nie są wybrzuszone itp. Win98 to już staroć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokrys Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 A chodzi już swoje 2 latka, nie sformatuję bo nie mam płytki (oem). Nie jest kręcony, płyta wygląda jak nowa (czyszczę czasem :wink: ) Objawy wydają się dość specyficzne, ktoś już coś takiego spotykał?, a myślisz że to hardware? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Jak już ma 2 lata to najwyższy czas... Polecam win 2000... Zobacz jeszcze pamięci mamtestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...