Joker_king Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Czy ktoś słyszał o firmie LINKWORLD?Czy zasilacze ich firmy są godne kupna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Są złe [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Daj linka na allegro i powiemy czy dobry, a jak nie chcesz tego na allegro to kup jakiegos chiefa, lub coś podobnego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 To jest No-name... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Nie no-name tylko Linkworld :) Zawsze jakąś nazwe ma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Ale jest klasy poniżej codegenów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 mam to coś (niby 350 w :lol).na razie nie trzeba mi nic silniejszego,złom to jakis nie jest,bo codegen 300 na tej konfiguracji co mam 10 s 3Dmarka nie wytzymał.ale odszedł sam...mam w nim wymienione radiatory na stabilizatorach napiecia (sa większe niz w 650w aksasie...choć z kształtu identyczne),2 wentyle w systemie push-pull,+1 40mm.Mozna powiedzieć że sprzęt bedzie działał na 50-60 W. procesorze,i karcie pokroju radeona 9550.napięć nie podaje,bo nie są mierzone miernikiem,ale wg prog.są ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...