blind.69 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Mój problem polega na tym, że: W poprzedniej instalacji Windows miałem zablokowany folder z plikami JPG. To znaczy uznałem go za prywatny. pech zechciał ze padł mi mój xp. Po nowej instalacji systemu nie mogę dostać sie do powyższego folderu. Co mogę zrobić by dotrzeć do zdjęć w tym katalogu ???? POMOCY dla mnie to ważne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=103969 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Odpal dysk pod Linuxem - wydaje sie nie przejmowac "zabezpieczeniami" Windowsow :wink: W sumie to nie wiem czy to tak powinno byc czy tylko u mnie na swiezej i niedopracowanej jeszcze instalce Linux czytal z partycji NTFS wszystko co tam bylo, niewazne czy zabezpieczone czy nie. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind.69 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 dzięki sgj jesteś wielki :) udało sie!!!! Co do sposobu z linuxem to nie działało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 pod linuxem napewno działa ... sam robiłem jak jeszcze nie umiałem przejmować w windowsie:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...