Skocz do zawartości
cavarr

Elektro World

Rekomendowane odpowiedzi

Konkor ma rację, bo ja sam pracowałem w handlu (własny interes) i wiem jak konkurencja działa. Podchodzi do niej klient i się pyta po ile towar. Klient słyszy, że np. po 4.5zł/kg (taniej niż u mnie), ale .... już nie ma. Towaru oczywiście nigdy nie było po tej cenie, ale niska cena zapada w świadomości klienta. :lol: i później przychodzi do mnie i się rzuca dlaczego tak drogo skoro obok "jest" tak tanio. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj pojechalem z moja narzeczona po jej zajeciach do electro... ;] Wsiedlismy w autobus linii 112, ktory na przystanku byl bardzo mocno zaladowany ;] Kiedy bylismy z jakies 200 m od skretu z trasy torunskiej na parking kolo ikei, to juz bylo ostro zakorkowane... ;] Ludzie jechali samochodami po chodniku, bo byla taka masakra ;] Dystans 400 m do przystanku jechalismy okolo 20 minut ;] Kolejka do electro byla takze masakryczna, bo liczyla sobie na oko ze 300 osob ;] Nie wysiadalismy nawet z autobusu, tylko z powrotem jechalismy do domu ;] Na przystankach pod ikea i centrum handlowym m1 stala gromada liczaca razem okolo 200 ludkow ;];] Wszystkei miejsca parkingowe byly pozajmowane, ludzie tloczyli sie na chodnikach ;] Rejestracje samochodowe chyba z calej polski ;] W drodze powrotnej ludzie krzyczeli, ze wychodza, bo byl taki scisk, a nikt nei chcial sie ruszyc ;] Masakra ;] Trzeba pcozekac okolo miecha, zeby sie tam dostac na spokojnie i ebz stresow ;] Heh, co za kraj ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

boshhh no nie przesadzajcie -.- ta pozostalosc po komunie yea

w innych krajach to inaczej ?

nie chce nic mowic np. baby ktore sie zabijaja na wyprzedazach sukien slubnych albo innych wyprzedazach w stanach a taki cywilizowany kraj -.-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe popatrzcie na taka Wlk Brytanie , kumpel tam mieszka i opowiadal , ze sie skusil kiedys na taka wyprzedaz , ale u nas to jest nic , tam to normalnie ludzie jak wpadna to ida jak burza , przeskakuja przez stoiska biegaja po barierkach , jeden po drugim biega , baby wydzieraja sobie szmaty i bija sie torebkami po glowach , u nas to jest pelna kultura jesli chodzi o takie "promocje"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie do parcownika EW, ktory sie tu wypowiadal: czy moglbys powiedziec cos o cenach glosnikow komputerowych?

Szczegolnie interesuja mnie Logitechy X-530, Logitechy Z-5500 i Creative GD580.

1714981[/snapback]

Z5500 kosztuja 1399. myslalem ze bedzie mniej, bo sam sie na nie czaje ale to i tak 100zl taniej niz np. w Saturnie. Reszty nie pamietam, weekend mam wolny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pytanie do Konkora są w ew koss spark the plug (słuchawki douszne jakby co>) i ile kosztują a i jeszcze czy są jakies fajne promocje cyfraków tak do 900zł i jeszcze ile kosztuje audigi 2 i x-fi ;] z góry dzieki wielkie dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio bylem w EW i nie ma sie czym zachwycac.Po pierwsze wielkoscia nie grzeszy porownujac do MM.Po drugie te sciezki tez beznadzieja, przeciskac sie trzeba wszedzie.Wejscie tez nieprzemyslanie zrobione bo ludzie sie ciagle motaja i wchodza w to pierwsze przejscie gdzie ich ochrona przekierowuje w kolejne - na chlopski rozum powinno byc odwrotnie.Asortyment jest tylko taki z wyzszej półki, o zakupie np. sluchawek z przedzialu cenowego miedzy 50zl a 100zl mozna pomarzyc. Jak mam wybierac to wole MM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Normalnie mnie rozwalacie, przecież i EW i MM poza towarem z gazetki ma wszystko droższe niż w małych sklepach, zresztą nie bez przyczyny to sklep "nie dal idiotów" :lol:

P.S. np te logitechy z5500 w internecie 1199 w ew 1399 a , 1499. Śmiech na sali. :lol2:

P.S. II Jakoś ze 2 miechy temu było porównanie najróżniejszych towarów z marketów elektronicznych i sklepów, tam też wyszło, że prawie wszystko jest droższe w ulubionych marketach :), wszystko to było w chipie.

Edytowane przez Ar2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi