krogoth111 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Mam pytanie co do tych pamięci. Wiem, że są na kościach samsung TCCD. Ale ile ns mają te kości samsunga? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 ile maja w specyfikacji czy naprawdę? a czy to ważne? w specyfikacji pisze 5ns czyli ddr400 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Hmm, specyfikacji nie czytalem nigdy, ale z dawniejszych materialow prasowych Samsunga wynikalo ze sa specyfikowane jako DDR250 czy nawet 266. Wydaje mi sie ze moga miec nawet 4,5ns. Ale tylko sobie gdybam, a oficjalny dokument jest na stronie Samsunga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 (edytowane) maja 5ns na 400mhz ale jak tccd to co to za roznica i tak pojda 600mhz:) przynajmniej na amd napewno bo na intelu to watpie. przynajmnije u mnie na ic7 nie chcialy latac nawet250 a na AMD szly juz ponad 630mhz Edytowane 21 Października 2005 przez Pixelik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...