gocha77 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Cześć! Mam problem gry mi nie działaj,wogóle sie nie włączają.Myśle że to chodzi o sterowniki.Szukałam na necie ale większość sterowników które ściągnełam nie działały.Jeżeli ktoś zna jakieś strony z dobrymi sterownikami (które działają) to prosze o pomoc. :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 a może napiszesz jaką masz kartę graficzną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 NVIDIA: http://www.nvidia.pl/page/drivers.html ATI: https://support.ati.com/ics/support/default...dge&folderID=27 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Polecam podanie calej konfiguracji kompa :arrow: Procesor :arrow: Plyta glowna :arrow: Grafika :arrow: Zasilacz :arrow: Pamieci :arrow: Dyski,napedy ect. Procz tego jakie sterowniki zainstalowales, czy pojawia sie jakis komunikat, czy grzebales w systemie, spy'e, wiry i inne smieci... Pozatym :google: jest latwe w obsludze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) Szukałam ściągnełam Orgiusz umiesz czytać ze zrozumieniem ??? - damie się tak nie odpowiada !!! jakie sterowniki zainstalowales czy grzebalesJuż sam nick gocha77 powinien Ci coś zasugerować ? Małgosiu - podaj wszystkie dane sprzętu o które pytał Orgiusz - to na pewno pomoże. Pozdr. :) Edytowane 20 Października 2005 przez Lzep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 miałem podobny proble zainstalowałem antywira i.... musiałem formata robić :( bo miałem tyle wirusów o nazie w32:jeefo czy jakoś tak i za cholere nie dało sie tego wyplewić z systemu ani przeinstalowanie ani nic nie pomoagało dopiero pełen format pomógł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...