Revol Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Witam Jakie laptopy mają najlepsze baterie, które wytrzymują najdłużej, a w jakich laptopach baterie raczej nie są mocną stroną głównie chodzi mi tu o marki, ale modele jakieś możecie też podać ;) I czy moża jakoś zmiejszyć zużycie baterii...? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 skup sie na czytaniu, nie zakladaj 30 tematow, w poprzednim topicu czlowiek o pseudonimie tasba rzeczowo ci odpowiada ( co jest naprawda rzadkoscia na forum.purepc.pl :lol: )- wyciagaj wnioski, czytaj i BYŁO SZUKAJ !!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ejko Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Wg mnie nie chodzi o baterię (choć nie do końca) ale od procesora. Mój komputer średnio na baterii jedzie 4-5 godzin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek-cos Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Wg mnie nie chodzi o baterię (choć nie do końca) ale od procesora. Mój komputer średnio na baterii jedzie 4-5 godzin. 1712442[/snapback] bateria jak najwieksza, procek jak najslabszy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...