Skocz do zawartości
kaidrol

Problem Z Epoxem

Rekomendowane odpowiedzi

mam nastepujace problemy z moja "maszyna"- (czyt.złom)

1. przy uruchamianiu kompa, albo monitor sie nie wlacza(musze wtedy pare razy resetowac biosa) albo windows dochodzi do momentu wczytywania i sie resetuje.

2.przy wielu wlaczonych amplikacjach komputer sie resetuje(pojawia sie niebieska plansza z errorem), nie jestem pewien czy moje problemy nie sa spowodowane nie dzialajacym radiatorem na gown*** karcie graficznej mx 400 <sciana>

moja plyta glowna to epox 8k9a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Etam codegeny to dobre sztuki wiec nie gadac mi tu(moj rubikon juz 4 roczek ma a rok na bartonie 2600+, r9800pro, 2x256ddr itd. ech wzruszylem sie chlip, chlip ale teraz sobie siedzi w kartoniku a jego role przejal topower p6 420W :D ). Ja mialem podobnie na 8rda3+ na poczatku sie winda nie wczytywala potem czarny ekran i nie szlo restaru zrobic tylko trza bylo kompa z pradu wylaczac. Zeby znowu zaskoczyl trzeba bylo odczekac jakis czas itd. Okazalo sie, ze oczywsicie plyta na zlom a tak pozatym epox to taka tandeta jakich malo, wiem cos o tym bo padly mi TRZY sztuki a niektore sklepy ze wzgledu na ich wysoka awaryjnosc wycofuja je ze sklepu!! :blink:

ps. zobacz czy nie masz sciezek przerwanych na odwrocie MoBo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Etam codegeny to dobre sztuki wiec nie gadac mi tu(moj rubikon juz 4 roczek ma a rok na bartonie 2600+, r9800pro, 2x256ddr itd. ech wzruszylem sie chlip, chlip ale teraz sobie siedzi w kartoniku a jego role przejal topower p6 420W :D ). Ja mialem podobnie na 8rda3+ na poczatku sie winda nie wczytywala potem czarny ekran i nie szlo restaru zrobic tylko trza bylo kompa z pradu wylaczac. Zeby znowu zaskoczyl trzeba bylo odczekac jakis czas itd. Okazalo sie, ze oczywsicie plyta na zlom a tak pozatym epox to taka tandeta jakich malo,  wiem cos o tym bo padly mi TRZY sztuki a niektore sklepy ze wzgledu na ich wysoka awaryjnosc wycofuja je ze sklepu!! :blink:

ps. zobacz czy nie masz sciezek przerwanych na odwrocie MoBo.

1715663[/snapback]

jak sie jedzie na rubikonie alias codeshit ew. megabajt to nie mam więcej pytań czemu epoxy padają...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak sie jedzie na rubikonie alias codeshit ew. megabajt to nie mam więcej pytań czemu epoxy padają...

1716471[/snapback]

Czlowieku 2 epoxy mi padly na zasilce ToPower P6 420W! Pozatym jak juz chyba wspomnialem pewien dosc znany sklep wycofal je ze sklepu a jak chcesz moge zapodac linka do tegoz sklepu. Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi