e!Gr00bY Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Witam. Padł mi plik MSO.DLL z katalogu x:Program FilesCommon FilesMicrosoft Sharedoffice10 Bardzo proszę o podesłanie mi go na maila (najlepiej zzipowanego). Jest mi bardzo potrzebny a swojego Office'a XP.... pozyczyłem koledze :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 oj nie chce sie wyslac........ po spakowaniu zajmuje 4,21 mb..... :( a max jakie moge wyslac z maila to 4 mb :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Nie myslalem, ze az tyle bydle bedzie zajmowac :wink: No nic. Jezeli tak to nie musicie podsyłac bo szybciej skombinuje płytke niz sciagne ten plik przez modem chyba :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 MSO.DLL - u mnie waży prawie 10 megsów. A tobie chodzi o zcrackowanego MSO.DLL ? Bo w tym pliczku zawrte są inforamcje o aktywacji. Też poszukuję takiego pliku z Office XP SP2 (aktywowanego!) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 A nie lepszy byłby crack? Mój adres znasz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 jak aktualne to moge podeslac ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Juz mam. Padło mi trochę plików przez Win.CIHa :( A nie chodzi panowie o scrackowanego bo mam oryginał :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Juz mam. Padło mi trochę plików przez Win.CIHa :( A nie chodzi panowie o scrackowanego bo mam oryginał :wink: jakze by inaczej 8) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Coś czuje, że mi ktos wysłał :( I zapchał cała skrzynke pocztową :P Bede teraz do jutra odbierał :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Neo_x - a jednak wysłałeś :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Neo_x - a jednak wysłałeś :( doszlo?? :) jak milo :) to tylko 4,21 mb :D jak masz DAP ton ie ma problemu ze sciaganiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 e!gr00bY "bądź legalny" :wink: heh... mi ten plik zajmuje ok.10mb [9.56..] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 e!gr00bY "bądź legalny" :wink: heh... mi ten plik zajmuje ok.10mb [9.56..] to ja mam pytanie do Ciebie.... skad wzioles tego windowsa xp prof?? :wink: :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...