crossover Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Na podstawie czego playlista Winampa wyświetla nazwy piosenek. Mam troche piosenek na liscie i denerwuje mnie jedna rzecz. A mianowicie od czego zależy nazwa piosenki wyświetlanej w playliście? Tagi plików? Jakiś program, żeby to zmienić? Macie jakąś propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Domyślnie ustawione jest wyświetlanie na podstawie tagów artysta - tytuł, możesz to zmienić i ustawić np. na nazwę pliku. Aby zmienić informacje ID3 wystarczy w playliście wcisnąć PPM i wejść w file info. Ewentualnie ściągnąć jakiś program, który masowo potrafi zmieniać nazwy plików i tagi. Szukaj na CDRinfo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Może KMP3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tekken666 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 W winampie da sie zminic co pokazuje w plyliscie, a do zmieny tagow najlepszy 9(wedlug mnie) jest MP3 Tag & Rename Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...