Gość Pioorek Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Witam. Prosilbym o podanie adresu jakiegos dobrego sklepu komnputerowego i taniego ;> tzn zeby ceny nei byly kosmiczne ale takie w normie. Chodzi mi o sklep internetowy. Prosilbym o wpisywanie sie osob ktore z tego sklepu skorzystaly i sa zadowolone. Zalezy mi rowniez na bezstresowym i nie dlugim servisowaniu zepsutych czesci itp. Jaki polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 80% zakupow bylo w www.sirius.pl naprawde polecam www.barwkomp.pl tez moze byc :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus5ooo Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 (edytowane) a ja ci polecam www.skapiec.pl wybierasz sobie interesujący cię przedmiot i sam ci pokaże, gdzie jest najtaniej :D Edytowane 24 Października 2005 przez zulus5ooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Dzieki wam za pomoc. ;] Swego czasu kupywalem na www.apollo.pl ale jednak juz nic wiecej tam nie kupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Jezeli szukasz wentylatorów, chłodzenie chipsetu,procka, grafiki, obudowy itp. to polecam www.cooling.pl naprawde fajny sklep wszytsko szybko i sprawnie Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Ja polecam http://www.kupujemy.pl/ coś ala skapiec tylko z większą ilością wpisów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 sorki za ot, ale co z subforum sklepy? to ono miał istnieć by takich tematów nie było, a go nie ma :huh: // jeszcze raz sorki za ot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Robi się ... :).. a ode mnie...z zaufanych - www.komsad.pl - niezłe ceny, szybka przesyłka, www.imperium.pl , www.4speed.pl (fajne ceny niektórych rzeczy)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Robi się ... :).. a ode mnie...z zaufanych - www.komsad.pl - niezłe ceny, szybka przesyłka, www.imperium.pl , www.4speed.pl (fajne ceny niektórych rzeczy)... 1718748[/snapback] A nie przypadkiem http://www.imperium.net.pl/ ? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...