Gość Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Czy ktoś kupował w tym sklepie http://www.koszulki.win.pl/ koszuli albo bluzy, chodzi mi o to czy oni czasami nie sprzedają syfu jakiegoś i czy to pewna firma (nie wy<span style="color:red;">[ciach!]</span>ają cię nie sprzedadzą syfu itp.). Chciałem się upewnić ponieważ mój stary mówi że mnie wu<span style="color:red;">[ciach!]</span>ają i syf mi opchną albo nieprzyślą (mój stary niema jakoś zaufania do e-sklepów). Podsumowując czy ktoś tam kupował jeśli tak to czy warto tam kupować czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 odjazdowe !!! ... hmm... ciekawe czy to jakiś porządny sklep czy nie ? 8O jak tak to łodjazd !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 nie mam pojecia - APROPOS szukam koszulek bluz zespolu LACUNA COIL :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 zwykly sitodruk na chinskim tshircie za dyche. Tak na oko oczywiscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 <span style="color:red;">[ciach!]</span>.....ale ceny....To ja kupuję po 15 zł koszulki, a takie w leprzej jakości- po 30zł. A w Tango to bluzy są tańsze!!!!! Zdziercy są na tym serwisie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Ale koszulki sa fajne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 ja tam kupowalem koszulki ozziego i dream theater. Ozzy byl taki se ale dt zajebiasty. To sa tanie szmatki i nie ma co wymagac - wypierzesz kilka razy i robi sie szara. Ale kto pierze czarne koszulki ??? ;) Ja napewno nie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 To ja wole kupić tanią koszulke, <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> zdjęcie i se je wprasować w materiał. Taniej wyjdzie :) Tutaj pewnie trzeba będzie jeszcze dopłacać za przesyłke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 No wlasnie ponawiam pytanie czy ktos kupowal w http://www.koszulki.win.pl jakies bluzy ? Bo mam zamiar zamowic sobie jedna z tamtad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 :arrow: witam kiedys zamawialem tam koszulki, ale sprzedawca stwierdzil, ze nie maja kilku na stanie i wstrzymalem reszte zamuwienia. teraz zastanawiam sie nad kupnem bluzy, ale tez nie wiem jakiej jest jakosci. ryzykowac...? -- pozdrawiam un_ix/tomek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...