Gość Kaaban Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 mam mobo gigabyta pod sA i do tego Athlona który nie jest sprawdzany. Nie mam do tego obudowy i komp włączam przez zwarcie :D komp zachwuje sie tak jak by przytrzymac dłuzej przycisk od włączania komp tzn wszystko chodzi chwiel i sie wyłacza :( teraz pytanie czy to płyta czy proc czy ja cos zle robie??? wszyskie nne częsci wymieniałem i nic sie nie dzieje! POMOCY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Gdzieś musisz mieć zwarcie... oblookaj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 A wtyczka na 4-pin podłączona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 To jest SA wiec tam chyba nie ma wtyczki 4 pin... :) Ale jak płyta potrzebuje to 8 pin (bodajrze). Zobacz, czy jest gniazdo, a jak jest to podłącz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muniek Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Niektore plyty glowne na socket A nie potrzebuja zasilania z wtyczki 4-pinowej, ale np. Abit NF7 juz potrzebuje... Jak jest wyzej napisane przez ULLISSES'a, sprawdz czy takowe polaczenie wystepuje u Ciebie na plycie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 patrzylem nie ma zadnych wtyczek dodatkowych... juz kończa mi sie pomysły :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...