WindmanXP Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Załozyłem sobie chłodzenie wodne + peltier 73W i podkreciłem procka z 1,6@2,5 (dalej pamieci mi nie pozwolą) jego tem. minmilna wynosiła 19 C. Po pewnym czasie (2 tygodnie) temperatura zaczeła spdać nawet do 7 C i wtedy pojawił sie problem, po wyjeciu procka moim oczom ukazalo sie jeziorko CZY KTOS WIE JAK ZAPOBIEC SKRAPLANIU SIE WODY PO WEWNECZNEJ STRONIR PROCESORA !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 opcja szukaj dehydracja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Musisz zaizolowac socket-a np pasta silikonowa. Trzeba napackac tego na maks tak zeby nie bylo dostepu powietrza. W sklepach elektronicznych bez problemu dostaniesz przezroczysta paste silikonowa przewodzaca cieplo. Idealnie sie nadaje do tego celu. Acha koniecznie musi byc przezroczysta nie biala ani srebrna :lol: Nie moge sobie przypomniec jaka literka oznaczona jest ta pasta. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WindmanXP Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 To jeszcze jedno !! Czy ktos wyjasni mi zaistniałą sytuacje mianowicie ze moj peltier po 2 tyg. zwiekszył wydajność jak to jest mozliwe !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 To jeszcze jedno !! Czy ktos wyjasni mi zaistniałą sytuacje mianowicie ze moj peltier po 2 tyg. zwiekszył wydajność jak to jest mozliwe !!! Dotarł się i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Musisz zaizolowac socket-a np pasta silikonowa. Trzeba napackac tego na maks tak zeby nie bylo dostepu powietrza. W sklepach elektronicznych bez problemu dostaniesz przezroczysta paste silikonowa przewodzaca cieplo. Idealnie sie nadaje do tego celu. Acha koniecznie musi byc przezroczysta nie biala ani srebrna :lol: Nie moge sobie przypomniec jaka literka oznaczona jest ta pasta. Pozdro Dexter Ta magiczna literka to H Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 slyszalem ze uzywali zelu do usg ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 tez chcialbym miec taki problem... za niska temp. cpu :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Jakiej to firmy ten radek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Musisz zaizolowac socket-a np pasta silikonowa. Trzeba napackac tego na maks tak zeby nie bylo dostepu powietrza. W sklepach elektronicznych bez problemu dostaniesz przezroczysta paste silikonowa przewodzaca cieplo. Idealnie sie nadaje do tego celu. Acha koniecznie musi byc przezroczysta nie biala ani srebrna :lol: Nie moge sobie przypomniec jaka literka oznaczona jest ta pasta. Pozdro Dexter Ta magiczna literka to H Niestety koilego muszew Cie zmartwić bo "magiczna literka H" jest pastą białą .Zaufaj mi bo jej używałem do oblokowania Antka:)Owszem odprowadza ciepło i izoluje:) Ale nie jest przeżroczysta Szacuneczek Ps. O WC w sumie mało wiem wieć sie nie udzielam -sorry:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Ta magiczna literka to N :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 slyszalem ze uzywali zelu do usg ! Ciekawe jakie mieli efekty... Żel do USG bardzo dobrze przewodzi (wiem, bo używam do AbGymnica). Aha - może mi ktoś wyjaśnić PO CO ma być przeżroczysty silikon? (Dlaczego nie biały) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Żel do USG bardzo dobrze przewodzi (wiem, bo używam do AbGymnica).gramy i cwiczymy? BRAWO!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WindmanXP Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 slyszalem ze uzywali zelu do usg ! Ciekawe jakie mieli efekty... Żel do USG bardzo dobrze przewodzi (wiem, bo używam do AbGymnica). Aha - może mi ktoś wyjaśnić PO CO ma być przeżroczysty silikon? (Dlaczego nie biały) Daje ten AbGymnic co kolwiek ?? Bo sie zastanawiam nad kupnem ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Daje ten AbGymnic co kolwiek ?? Bo sie zastanawiam nad kupnem ! Daje daje :-). Tyle że oprócz kopania prądem trzeba też odrobinę ćwiczyć "naprawdę". Bo mięśnie robią się dużo mocniejsze a przyczepy i ścięgna nie :-(. Ale dlaczego wszyscy piszą o abgymnicu a nie na temat wątku? Dalej czekam na odpowiedź n/t różnicy między pastą białą a przeźroczystą... Bo ja takiej nie potrafię sobie wyobrazić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Jakiej to firmy ten radek?Do kogo to pytanie? Bo jesli do mnie to ja mam powercolora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...