Skocz do zawartości
Gucio89

Nowa Grafa

Rekomendowane odpowiedzi

Wiec tak z okazji ze kochany zasilacz poslal mojego radka do "piachu" :mur: postanowilem kupic grafe (dziwne co nie:]) niestesy nie mam za duzo kasy. Mam jakies 230zl wiec co proponujecie. Ja myslalem nad tym http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69673893 pisalem do goscia czy odblokowane potoki sa sprawne a on odpisal ze ma laptopa i nie ma gdzie sprawdzic:| Podajcie swoje propozycje :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko brac 64mb grafe to troche bez sensu poniewaz odbije sie na wydajnosci w nowych grach np F.E.A.R. i moze sie okazac wolniejszy od radka 9600pro/xt

1720532[/snapback]

Oj nie okaze sie wolniejszy, zapewniam Cie. W tej cenie szukaj 9500PRO, to bedzie najlepsza propozycja. Ilosc ram to ostatnia rzecz na ktora zwracaj uwage.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko moze wyskoczyc zonk w jakiejs grze ze mam za moalo pamieci. A i czy np. zwykly radek 9500 (pewnie tylko taki w gre wchodzi) da sie zmodowac na 9700 czy jakies moga sie opierac modowaniu. Czy nawet nie modowany i nie podkrecany radek moze rywalizowac z 9600pro??

Edytowane przez Gucio89

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

R9500PRO nie jest zły, ale ten text to przesada:

"Takie gry jak:

Quake 4, F.E.A.R, Colin 2005, NHL 06, Fifa 06, NBA 06, Pro Evolution Soccer 5,Toca Race Driver 2, Dungeon Siege 2, Moto GP 3, Juiced, Battlefield 2, GTA San Andreas,

chodza bez problemu w rozdzielczosci 1024x768 przy full detalach bez Antyaliasingu."

Chciałbym zobaczyć jak ten gość gra w te gry na wspomnianych ustawieniach i czerpie z tego radość :D Przy FEAR to 10fps max... No moze 12 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi