Skocz do zawartości
Jacek

Tarod i emule

Rekomendowane odpowiedzi

Najnowsza wersja (z wczoraj):

http://indigo.retemail.es/eMule0.23b-Tarod...0a-binaries.zip

[eMule v0.23b [Tarod.10a] ]

Nie doinstalowuje sie go tylko zastepuje oryginalne pliki przez te z taroda

Osobiscie uzywam akurat UMod'a jesli mnie przymusi do eMule'a ale oba sa godne polecenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki!!

No jak na razie transfery sa dość małe, ale działa bardzo dobrze :)

Czy ustawienie upload wpływa na transfer do mnie??(nie roważając przepustowości łącza).

O ile masz upload nizszy niz 10 to maksymalny download=3xupload. Np ustawiajac upload na 5 mozesz sciagac 15. Ustawiajac na 10 ciagniesz juz bez ograniczen ;)

Tarod jest ogolnie zajebisty, uzywam go oddawna i jest bez poronania lepszy od standardowej wersji Emule'a.

Aktualnie posiadam Emula 0.22c Tarod8a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki!!

No jak na razie transfery sa dość małe, ale działa bardzo dobrze :)

Czy ustawienie upload wpływa na transfer do mnie??(nie roważając przepustowości łącza).

O ile masz upload nizszy niz 10 to maksymalny download=3xupload. Np ustawiajac upload na 5 mozesz sciagac 15. Ustawiajac na 10 ciagniesz juz bez ograniczen ;)

Tarod jest ogolnie zajebisty, uzywam go oddawna i jest bez poronania lepszy od standardowej wersji Emule'a.

Aktualnie posiadam Emula 0.22c Tarod8a.

O dzięki :). Słyszałem coś że przy niektórych wersjach (emule + tarod) ma się lepsze transfery. Macie może jakieś sprawdzone wersje?? Ja ma tą którą dał m marco i jakoś niezadowolony jestem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś mi się nieco chrzani ten emule tarod. Przy zwykłym nie miałem takich problemów że nie łaczy się z serwerem a wysyła udostępnione pliki choć nic nie chce sciągać :?. Jakaś niedoskonałość?? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Denerwuje mnie ten program. Wiem że masz mapas łącza (jako taki:)) a mimo to transery sa zdecydiowanie za niskie. Gdy ustawie wysoki upload to przez przeskód jest jest wykorzystywane te pasmo a ściąga się wciąż wolno :(. W imeshu ściąga jak szalony a tu tak zawodzi ;). Jakieś rady moze?? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi