Alimek Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 (edytowane) Jaka płyta główna badzie najlepsza do OC procków na socket 775??? moje ograniczenia to pamieci DDR Edytowane 27 Października 2005 przez Alimek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 było... najlepiej do oc bierz coś na 875p lub 865pe (tak, na lga 775) np asus p5p800 lub jego odpowiednik ze stajni abita (as8 bodajże). jak ci sie uda to jest DFI LP z 875p i socket T - ale jeszcze tego wynalzaku w pl nie widziałem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dar_o Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Wiesz - ja od kilku dni jestem szczesliwym posiadaczem MoBo GA-8IPE775-G Intel 865PE. Widzę ze ma wiele funkcji - w tym specjalne do OC - > specjalna zakladka w biosie do podnoszenia napiecia procka, pamieci i karty graficznej !!. Jest stosunkowo przystepna cenowo - ma 36 mcy gwarancji :) Jak na razie - gorąco polecam. Poza tym bez problemu dziala DualRam na kosciach - 1 kingstona i druga chinska noname :). ( tzn dzialal, dzis juz jest dual Kingston :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 no masakra 3 opcje..i podnosi sie napiecie dla szyny AGP a nie dla karty graficznej..przy okazji podnoszenie napiecia dla AGP nic nie daje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Jak wyżej coś na i865 oraz i875. Sotosunkowo tanie płyty i dobre bo sprawdzone. Może powiesz do jakiej kwoty ma być płyta ? bo to ważny czynnik przy wyborze. P5P800 owszem, AS8 niezbyt (dwie i jakoś niebardzo chętne do o/c) Edytowane 6 Listopada 2005 przez DEVILEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 AS8 nie ?? moj idzie przy 250fsb i jakos problemow nie mam.....no moze oprocz walnietego kontroleru USB, ale nie mam czasu zaniesc plyte na gware :D PS. tez sie zastanawialem na p5p800, zdecydowalem sie na abita i nie zaluje. Ma b. duzo opcji, jest poreczny, szybki, ladnie wyglada :D i dobrze sie kreci pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...