vacpan Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Jak w temacie. Jaki maksymalny procesor można wsadzić w płytę na KT333 ( konkretnie do DFI AD75 ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_s...TYPE=MB&SITE=PL cale 2 min z google, wbrew pozorom przegladarka nie gryzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vacpan Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Taaa .. tyle to sobie w instrukcji płyty moge przeczytać. Problem jest taki, że ta płyta swoje lata ma, a teraz są szybsze procesory na FSB 266 i dlatego sie zastanawiam jaki maxymalnie bo w 2200+ to mi sie wierzyć nie chce ! . Dlatego chciałem sie dowiedzieć jaki jest max procesor na fsb 266 i co bedzie jak włoże procesor na fsb 333. Chodzi generalnie o to, ze mam zamiar tą płyte zmienic na coś lepszego, ale najpierw chce zmienic procesor na coś w granicach ~ 2600+. Jak uzbieram kase to dopiero zmienie płyte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 266> 2600+ Ale i tak pewnie będzie chodziło wsystko co jest pod socket A. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 2600+ to max na fsb 266, ale taki jest ciężko teraz dostać... IMO chyba leipej od razu zmienić całą platforme na s754 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...