Adyan Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Kupiłem sobie taki zestaw: Amd 3200 Venice 64bit Radeon 9800 Pro AC Freezer 64 Delta 350 w 1. Czy ten zasilacz to uciągnie ? Pytam się, bo zasilacz już kupiłem ale oddałem go na gwarancje, bo wiatrak się nie kręci. Czy lepiej wymienić na coś lepszego ? (najwyżej powiem, że chcę zwrot kasy i kupię inny). 2. jak podłączacie w nim kartę graficzną (mi kabel nie starcza) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Powinien spokojnie uciągnąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 POwiniej uzciągnąć, ale dobr by było zmienić.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Niby czemu ma zmieniać ? Delta spokojnie radka udźwignie... Jak nie starcza Ci kabla to kup przedłużacz, jakieś 2.5zł w komputerowym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Ale jak da 2 dyski, 4 kości ramu i podkręci to wszystko na maxa to może nie starczyć, więc temu napisałem, że jak ma kase to może zmienić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...