gargamel2005 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Otóz odpalam defragmentatora a tu mi wyskakuje tylko takie okienko: "Nie mozna zainicjowac przystawki ; identyfikator klasy 43668e21-2636-11d1-a1ce-0080c88593a5" I o co tu biega :blink: bez winampa da rade żyć czy tam bez painta ale bez defragmentatora to mi długo winda nie pociagnie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 :cry: ej no niechce mi sie robic formata moze komuś cos do głowy przychodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Przywracanie systemu, naprawa (z CD) lub format. No chyba, że nie masz jeszcze SP2 zainstalowanego, to możesz spróbować - podczas instalacji może przywrócić skasowane wpisy. Prawdopodobny powód zniknięcia wpisów to program do czyszczenia rejestru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 :mur: znowu format i znowu rejestr :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 uzyj innego degraga ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...