Niemiec Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 thermaltake soprano kosztuje ponad 200pln i takze antec slk-3000b, obie maja miejsce na 2 wentyle 120mm. do TT sa dolaczone 2 wentyle, ale z tego co czytalem to sa suszarki, w antecu jest dolaczony jeden wentyl z 3 stopniowa regulacja i ludzie pisali, ze jest cichy na minimum. wentyl na ninjy ustaw tak, zeby wial na tylna scianke budy tak, zeby wentyl z obudowy cieple powietrze wyrzucal poza obudowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 a nie ma jakichs obudow (bez zasilacza), ktore maja jedynie miejsca na wentyle 120, gdzie mozna je zamontowac? Bo jesli nie to wezme obudowe z miejscami na wiatraki 80 i 92... i czy w obudowie midi tower zmiesci sie ninja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 w antecu slk-3000b zmiesci sie bez problemu i jest bez zasilki , ninja nie jest az taka duza choc swoje gabaryty ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 (edytowane) a ta obudowa? http://www.3rsys.com/mboard/mboard.asp?boa...m&order_da=desc edit: dobra, chyba wezme Thermaltake Swing Silver... mozecie mi tylko powiedziec co o niej sadzicie? Edytowane 5 Listopada 2005 przez Macieqqq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 a ta obudowa? 1730746[/snapback] A moze TT shark mam ja i polecam, jest duuuza i bardzo zimna zobacz sobie TU coprawda komputronik ma drogo ale poszukaj taniej ja za nia dalem 475 zeta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 A moze TT shark mam ja i polecam, jest duuuza i bardzo zimna zobacz sobie 1730807[/snapback] uuu za drogo u mnie 300 zl to max z maxow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...