srekal34 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Nie wiem czy było, w każdym bądź raize stare ale może sie komuś przydać ;] Jeśli mxy są dla Was za ciężkie to polecam ten mod: MX510 MOD Sam go zrobiłem i jest dużo lepiej. Wciąż wagowo nie jest to razer, ale zawsze te 25g mniej robi róznicę :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 raczej to nic odkrywczego nie jest pozatym tracisz gwarancje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 wiem że nic odkrywczego ;] przeiceż sam tak napisałem ;] a gwarancja i tak już się skończyła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclaska Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 pozatym tracisz gwarancjeRyzyko wliczone w zawód. Jak w każdym modzie, czyż nie? Takie juz uroki poprawiania fabryki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Ze nic nowego, to wiadomo. Ale ja zawsze wychodzilem z zalozenia, ze jak ktos kupuje MX'a to wie jaka ma wage i widocznie kupujacemu to odpowiada, zeby nie potzeba bylo robic zbednych modow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 wiem że nic odkrywczego ;] przeiceż sam tak napisałem ;] a gwarancja i tak już się skończyła 1728707[/snapback] z tym ze stare to wybacz nie doczytalem ;)a ,ze nie masz juz gwaray to nie wiedzialem,ale co do tego maclaska to w sumie racja,ale patrzac z drugiej strony jesli ktos ma jeszcze xxx m-cy gwarancji warto ja tracic dla -25g? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Ja dodam tylko że 518 nie ma ciężarka więc nie warto tracić gwarancji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 a mx700 zamiast ciezarkow ma aqmulatory, a po ich wyjeciu mysz przestaje spelniac swoja funkcje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 nie lubie jak myszka jest za lekka... ale to przyzwyczajenie :) mam swop 80 i jestem happy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...