Mazzi Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Kumpel chce kupic jakas grafike na agp, tak aby chodzil mu battlefield2 w miare sensownie. kasy niewiele ma, bo ok. 250zl. do glowy przychodzi mi jedynie radek 9550, najlepiej gecube (takiego mam). czy moze w tej cenie cos dobrego od nvidii dostane, do ktorej to po fx5200 strasznei zrazilem sie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin AMD Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 poszukaj na allegro za 250 zł moze znajdziesz jakiego Radeona 9600 a jak nie to niech kupuje redeona 9550jest to dobra karta za niewielkie pieniadze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Za tę cene niech szuka na allegro.pl jakiegoś 9500 http://allegro.pl/search.php?string=9500&c...=13020&order=pd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Za tę cene niech szuka na allegro.pl jakiegoś 9500 1733416[/snapback] allegro odpada, wiec pole manewru maleje. musi byc z pewnych wzgledow sklep. ja proponuje GeCube'a 9550 extreme, mam to u siebie i sie super kreci, a na niekreconym da sie grac calkiem przyzwoicie. tylko teraz mam watpliwosci, sam mam rev.2.1 ale widze ze dostepne sa tez inne, nowsze, w tym z 256mb na pokladzie. ma ktos taka karte, jak to sie ma z wydajnoscia, bo nie zawsze wiecej pamieci = wiecej fpsow:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Jaka kolega ma restze sprzetu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Nie warto brać 256mb, gorzej się kręcą, Za 250zł to GeCube 9550GT, taktowania 400/400, a nie jak w XT 400/500, Xt za 325zł min, a te GT ponoć spokojnie się wykręcają na przynajmniej wartości XT, jak nie więcej. http://www.isklep.net/index.php?main_page=...products_id=749 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Jaka kolega ma restze sprzetu?? 1733441[/snapback] reszta to proc athl2000+, plyty niepomne, ram 512ddr (troche malo do BF2 - wiem) i zasilak 350 feel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Moze jakiegos GF6200 i probowac go modowac. Ale to tez w uzywkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Moze jakiegos GF6200 i probowac go modowac. Ale to tez w uzywkach 1733474[/snapback] niestety, w gre wchodzi jedynie sklep, i to na terenia lublina / zamoscia :/ a jak sie ma 6200 z wydajnoscia przyrownujac powiedzmy do 9550? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 (edytowane) Szkoda, ze allegro odpada, bo naprawde warto wziac 9500PRO, ale jak kumpel tak stawia sprawe, to chyba tylko 9550 GT, np. w Arche (bardzo znany i dobry sklep wysylkowy) http://www.arche.home.pl/sklep/product_inf...d4395efb8560704 Co do 6200 to byloby sporo lepsze, od 9550, szczegolnie po podkreceniu, ale tylko wersja 128bit, te smieci 64 bit omijaj szerokim lukiem. Edytowane 2 Listopada 2005 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloz Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Co do 6200 to byloby sporo lepsze, od 9550, szczegolnie po podkreceniu, ale tylko wersja 128bit, te smieci 64 bit omijaj szerokim lukiem. 1733577[/snapback] 128bit są prawie 2 razy droższe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 (edytowane) Ktos juz kilka razy podawal linka w podobnym temacie do karty MSI 6200 128bit za chyba 270zl. EDIT: Poszukaj tez 9550 MSI. Slyszalem, ze sie rewelacyjnie kreca, nawet wiecej niz 9600XT. Edytowane 2 Listopada 2005 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 moglbym prosic o linka do tego MSi proszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) Nie wiem czy Ci chodzilo o 9550, czy o 6200, ale masz tu 6200 :) http://mojepc.pl/shop/product.php?prid=37234 Edytowane 4 Listopada 2005 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 dzieki bardzo bo właśnie szukam grafy a wiesz może jak z modowalnością i się zastanawiam czy warto dołożyć 100zł do radka 9700 non pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Bodajze na e-gieldzie bylo porownanie kreconego 9550 i kreconego 6200 - zazwyczaj wygrywalo 6200 (mowie tu o grach - a nie jak wszyscy mysla o jakis benchmarkach). W sumie wybor trudny bo naprawde roznice byly znikome - ale zawsze eh. Ja bym sie jednak sklanial do 9550 - jest tyle roznych v-modow i innych takich rzeczy ze mozna z tej karty wycisnąc baaardzo dużo za niewielkie pieniadze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 dzieki bardzo bo właśnie szukam grafy a wiesz może jak z modowalnością i się zastanawiam czy warto dołożyć 100zł do radka 9700 non pro 1737386[/snapback] Na moda raczej nie licz, szansa jest nie duza. Co do dolozenia to pewnie, ze warto. 9700 to juz wyzsza liga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Można by powiedzieć sprzedawcy, że się mu sypnie troche $, a on wybierze selekta 6200... (nie powinien dużo wziać) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość khamilek Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Nie wiem czy Ci chodzilo o 9550, czy o 6200, ale masz tu 6200 :) http://mojepc.pl/shop/product.php?prid=37234Stary wszstkim dajesz tego lnika ale tych kart nie maja w sklepie :-| Zapomnieli sobie usunac tego produktu z cennika :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Stary wszstkim dajesz tego lnika ale tych kart nie maja w sklepie :-| Zapomnieli sobie usunac tego produktu z cennika :/ a z 9550 to jakiej firmy brac? bo gecube te ktore sa dostepne, to mozliwosci oc maja mizerne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Stary wszstkim dajesz tego lnika ale tych kart nie maja w sklepie :-| Zapomnieli sobie usunac tego produktu z cennika :/ A skad ja to mialem wiedziec ?? To ja ja zamawiam, czy jak ?? >>>>> MAZZI Z 9550 bierz MSI. Slyszalem, ze wszystkie leca spokojnie grubo ponad 500 rdzen i prawie 700 pamieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 A skad ja to mialem wiedziec ?? To ja ja zamawiam, czy jak ?? >>>>> MAZZI Z 9550 bierz MSI. Slyszalem, ze wszystkie leca spokojnie grubo ponad 500 rdzen i prawie 700 pamieci. no to juz calkiem przyzwoity wynik:) jest ktos na forum z takim MSI? ciekaw jestem jeszcze jak z rewizjami, bo np. w GeCubach to straszna role odgrywaly, szczegolnie karty o nowszych rewizjach byly kiepsciutkie pod wzgledem oc... ps. a gosc sie waha i waha i nic nei kupuje, przez co nie kce mi upchnac swojego radka 9200:) a to co mam w budzie spac nie daje, tak wyje... gdyby nie fakt, ze pozyczona, dawno wyjca z radiatora lotem koszaco opadajacym poslalbym za okno :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...