BLANTMEN Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Sprawa dla niektórych wyda się śmieszna, ale mi do śmiechu nie jest :( Ostatnio podczas igraszek z moją ukochaną strasznie rozbolała mnie głowa a świat do okoła zaczął wirować :( Nie wiem co było tego powodem. Wczoraj znów to samo mi się przytrafiło :( Do kogo mam z czymś takim iść ? Do ogólnego czy do sexuologa ? Bardzo prosiłbym o jakąś radę :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Moim zdaniem możesz udać się do sexuologa, ale nie zdziwię się jak Cię wyśle do kardiologa. Wygląda to na odpływ krwi z mózgu i ztąd zawroty głowy i ból. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 A co może być tego przyczyną ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 krew w ine miejsce musiała przepłynąc ^_^ a tak na serio to też mi sie to czasem zdarza ;] ale lekarz mówił ze to u kazdego moze sie zdarzyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 No dobra, ale nie taki ból, że aż mi się słabo robi :( Czuję się wtedy jakby ktoś mi młotkiem walił po głowie :( Nigdy nie miałem takich problemów. Niedawno się pojawiły :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Krew odpływa z głowy do siuiaka ;) Jak nie przejdzie idź do lekarza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 ja mam podobnie przy arytmi, tylko z ta roznica ze nie musze nic robic aby cos takiego wystapilo, wystarczy ze np wstane z krzesla/lozka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Krew odpływa z głowy do siuiaka ;) Jak nie przejdzie idź do lekarza. 1738193[/snapback] A może to mieć jakiś związek z niską krzepliwością krwi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 A może to mieć jakiś związek z niską krzepliwością krwi. 1738259[/snapback] nie, bo krzepliwosc krwi nie ma nic wspolnego z jej obiegiem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 idz do rodzinnego ten cie pewnie skieruje gdzies do specjalisty. zapewne do kardiologa. nie ciemnieje ci w oczach czasem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Mam to samo, zdaża się żadko czasami tylko 3 razy w roku ale się zdaża i wtedy cały dzień z głowy, bo nic się nie da robić tak się czuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frankes Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Nom... do kardiologa. Bowiem jak to powiedział Robin Williams: "Rozumiecie, problem polega na tym, że Bóg dał mi mózg i Fi*ta, lecz krwi tyle, żeby zasilać jedno naraz." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Aleś dowciapny :wink: Arnie czasami obraz mi się rozmazuje, ale jak mrugnę to już wraca do normy. W poniedziałek śmigam do el dohtore i zobaczymy jak mnie zdiagnozuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Mamy nadzieje, ze bedzie ok ;) Sam nie lubie jezdzic do lekarza wiec wiem co czujesz (no chyba ze to cie jara itp ;D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Nie no ogólny będzie wiedział tylko tyle, że łeb mnie boli itd. Nie będe mówić dokładnie o szczegółach kiedy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 czasami obraz mi się rozmazuje, ale jak mrugnę to już wraca do normy. W poniedziałek śmigam do el dohtore i zobaczymy jak mnie zdiagnozuje. 1739451[/snapback] Też tak mam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Jak powiesz tylko ze Cie leb boli to Ci powie zebys wzial apap albo ze jestes homeopata :> W najlepszym razie skieruje do neurologa. Tak jakby nie o to chodzi, prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 (edytowane) Aleś dowciapny :wink: Arnie czasami obraz mi się rozmazuje, ale jak mrugnę to już wraca do normy. W poniedziałek śmigam do el dohtore i zobaczymy jak mnie zdiagnozuje. 1739451[/snapback] to nie mail byc dowcip :P ja tak mam czasem ze ciemnieje mi w oczach(w takich wypadkach czesto widze tylko ciemnosc zupelnie jak bym oslepl) i musze bardzo sie starac zeby utrzymac rownowage. zapomnialem dodac mam tak samo tylko nie boli mnie glowa i nie dzieje sie to podczas igraszek a podczas bardzo intensywnego wysilku. Edytowane 5 Listopada 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Mojego brata dziewczyna oslepla w pracy. Trawalo to chyba z 30 minut i nie mogla do szefa dojsc. Jak to opowiadala to nie wierzylem, bo jak mozna oslepnac i odzyskac wzrok... ale widac to prawda. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 (edytowane) Jak powiesz tylko ze Cie leb boli to Ci powie zebys wzial apap albo ze jestes homeopata :> W najlepszym razie skieruje do neurologa. Tak jakby nie o to chodzi, prawda? 1739527[/snapback] No mam nadzieje że nie :? Sprawa z lekarzem jest taka, że to jest kobieta ;] W dodatku całkiem całkiem :P No i trochę się krępuje żeby jej powiedzieć że podczas igraszek miłosnych łeb mnie napierdala :wink: AragornPL co masz tak samo ? Edytowane 5 Listopada 2005 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 (edytowane) to sie dzieje podczas gdy krew odplywa z oczu albo nasycenie tlenem jest zbyt niskie. u mnie chyba wydolnosc pluc jest niska. musze sie za jakis sport zabrac. masz moze taki bajer do mierzenia cisnienia?? moze ci sie zbyt wysoko podnosci i jakas migrena czy cos cie lapie tak czy inaczej musisz isc do lekarza rodzinnego bo tylko tam dostaniesz skierowanie do kardiologa :> Edytowane 5 Listopada 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 No mam nadzieje że nie :? Sprawa z lekarzem jest taka, że to jest kobieta ;] W dodatku całkiem całkiem :P No i trochę się krępuje żeby jej powiedzieć że podczas igraszek miłosnych łeb mnie napierdala :wink: AragornPL co masz tak samo ? 1739556[/snapback] Z tym rozmazywaniem obrazu, czasami robi sie jeszcze ciemno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 ...czasem robi sie jeszcze ciemno... ... a potem slychac kroki... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 ...czasem robi sie jeszcze ciemno... ... a potem slychac kroki... :P 1739597[/snapback] To czasami też, jak coś sie z prądem sp%^$doli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Układ krążenia nie wydala ;/ problem idź do lekarza ;/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 No ale w wieku 20 lat ? :? Fakt troszkę zabrany jestem, ale cały czas dobrze się czułem. Nie siedze jak kloc i nie obrastam w sadło, ruszam się, patrzę na to co jem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Nie ma tu co dywagowac bo niedlugo stwierdzi ktos, ze masz krzywe zeby, lewe ucho wieksze i do tego jedna nozka bardziej. Idz do lekarza i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Kain jak coś się nie podoba to wiesz ... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Zapomniałem :) bądź szczery z lekarzem !!:) poważnie ........ ciężko ale musisz tylko wtedy Ci pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derii Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 a ja mysle ze to neurologa :)) tego od głowy :D;D no chyba ze masz takie silne doznania :D;d podczas igraszek hehe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...