baniok666 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 witam wszystkich forumowiczow moja konfiguracja jest następująca: - procek athlon 64 3,0gb - plyta gigabyte k8n sli - grafika gainward 6600gt (http://www.allegro.pl/show_item.php?item=67837104) - ramy 2x 512 kingmax - sterowniki do grafiki ver. 81.87 - zasilacz chieftec 420w - win xp sp2 mój problem polega na tym iż po ustawieniu w grach rozdzielczosci 1024 na monitorze występują zielone "błędy" coś ala artefakty, po zmianie na 800x600 "plamy" są mniejsze, natomiast w 640x480 nie ma żadnych błędów, żadna część komputera nie była podkręcana, sprzęt testowałem na grach F.E.A.R oraz NFSU 2 proszę o jakies sugestie, jestem w kropce i nie wiem co zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Ja mam zielony pasek, który jest widoczny przy konkretnych ustawieniach ekranu (rozdzielczośći + odświeżaniu) i nie sprawdzałem, ale raczej to wina monitora (lub kabla). U Ciebie może być podobnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baniok666 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Ja mam zielony pasek, który jest widoczny przy konkretnych ustawieniach ekranu (rozdzielczośći + odświeżaniu) i nie sprawdzałem, ale raczej to wina monitora (lub kabla). U Ciebie może być podobnie. nie chodziło mi o paski tylko o jakies błędy w texturach w grze np. zielone plamy na beczkach lub scianach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMotoTuning Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Spróbuj ,zapodać nowe sterowniki do grafy lub przeinstalować system, jesli nie pomoże będziemy radzić dalej........u mnie pomogło i jest oka do teraz ,pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baniok666 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Spróbuj ,zapodać nowe sterowniki do grafy lub przeinstalować system, jesli nie pomoże będziemy radzić dalej........u mnie pomogło i jest oka do teraz ,pozdrawiam kolejne info: - po formacie dysku i reinstalacji windowsa problem występuje dalej - moja stara karta graficzna to = pixelview 6600gt na agp kupiona w sklepie - w grze DOOM 3 problemy nie występuje czekam na dalsze uwagii i opinie Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Screeny zapodaj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baniok666 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 problem rozwiązany :D pomogło lepsze chłodzenie grafiki :) dziękuje za wszystkie odpowiedzi temat zamykam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...