nrl Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 witka kilka dni temu wgrałem nowe nero i mam z nim same problemy !!! nero nie chce mi sformatować żadnej płyty dvd+rw wywala mi błąd na końcu formatowania: NeroCBUI Błąd w czasie kasowania dysku wielokrotnego zapisu! wtf?? a jak np skasuje płytę za pomocą alckochola 120% i nagram na jakąś płytkę dvd+rw to nic się nie nagrywa (niby wszystko się wypala pęknie ale jak odpalam płytkę to na niej nic nie ma). Mam tak tylko na nowej ver. Nero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 a co ma ta wersja nero czego nie maja poprzednie a jest to Ci niezbedne? ja uzywam jakiegos 6.1 (nie pamietam dokladnie) i jakos nie czuje potrzeby posiadania najnowszej wersji <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 a co ma ta wersja nero czego nie maja poprzednie(...)Duzą Ilośc błedów...... Trzeba trochę poczekać. Pierwsze wersje 6 tez miały duzo błędów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...