bonco Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Mam Asrocka K7s8x i Durona 1.4 ,chce zwiększyc szybkosc kompa dokupie niedługo 512 ram,ale procesor tez jest juz nieciekawy wiec czy kupie cos dobrego do obecnej płyty głownej ? jak nie to bede szukał jakiegos dobrego zestawiku czyli płyta i proc ktory bedzie mi starczył na troche ale tez bedize dosyc tani... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 kup sobie to tego jakiegoś bartona 3200+ np takiego - to jest max dla twojej płyty (fsb 166) i pamiętaj żeby pamięci obsługiwały fsb minimum 166. generalnie to powinien ci wejśc każdy proc na fsb 100/133/166 mhz. rozejrzyj sie troche na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 radze przeskoczyc na socket 754 ;) czyli kup płyte GIGABYTE K8NS + AMD SEMPRON 2600+ / 2800+ Zaglądnij tu: www.pcprojekt.pl www.imperium.net www.4speed.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Mam Asrocka K7s8x i Durona 1.4 ,chce zwiększyc szybkosc kompa dokupie niedługo 512 ram,ale procesor tez jest juz nieciekawy wiec czy kupie cos dobrego do obecnej płyty głownej ? jak nie to bede szukał jakiegos dobrego zestawiku czyli płyta i proc ktory bedzie mi starczył na troche ale tez bedize dosyc tani... A jakiego masz tego durona?? Ma odblokowany mnożnik?? Jeśli tak to pomecz bo trochę, a nuż może się uda dociągnąć go do ok 2-21Ghz i za free będziesz całkiem całkiem procka i zaoszczędzisz trochę kaski :) A jeśli chcesz koniecznie zmieniać to przesiadaj się na s754-wzrost wydajności po o/c ogromny!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonco Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 (edytowane) A jakiego masz tego durona?? Ma odblokowany mnożnik?? Jeśli tak to pomecz bo trochę, a nuż może się uda dociągnąć go do ok 2-21Ghz i za free będziesz całkiem całkiem procka i zaoszczędzisz trochę kaski :) A jeśli chcesz koniecznie zmieniać to przesiadaj się na s754-wzrost wydajności po o/c ogromny!! Z tego co wiem to ma odblokowany mnoznik bo było sporo topicow o tym procu i pisali ze odblokowany,jest to też okrojona wersja bodajze athlona 2200 + ale neiejstem pewien A wydaje mi sie ze kupie cos takiego: http://www.4speed.pl/sklep.php?stan=opis&id_towaru=1645 http://www.4speed.pl/sklep.php?stan=opis&id_towaru=795 do obecnych pamiątek dokupie dodatkowe 512 i grafike Radka 9550 lub 9600 Edytowane 11 Listopada 2005 przez bonco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 dobry wybor ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...