Prog Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Nadal razi ten nagłówek [logo]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Argh! Dzisiaj padł serwer stronki i wgrali kopię zapasową sprzed paru dni. Pozatym nie działa Panle admina i większość linków. Przepraszam za utrudnienia i mam nadzieję, że niedługo bedzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Całkiem fajna stronka, mnie sie podoba. Layout mógłby być troche ciemniejszy. I tez forum się rozrasta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 No... jakoś mi sie udało doprowadzić stronkę do działania ale ary i newsy jutro dodam bo juz nie amm siły.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 szczeze... mi sie podoba duzo bardziej niz wczesniej... przydalby sie jeszcze grafik dobry jakis zeby zrobic menu i logo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Powiedzcie mi który layout bardziej wam się podoba ten: http://www.pmcc.be/fusion/news.php czy ten: http://pmcc.be Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 obecny jest lepszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zdecydowanie ten ciemniejszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Całkiem niezły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Dobra... stronkę przezuciłem juz na ten nowy layoucik. Tamten wyj.... eee wywaliłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 mi i tak tamten skin bardziej przypadł do gustu ale trudno pogodze sie z tym :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Uff wreszcie naprawilem system rejestracji. Zapraszam do zakładania własnych kont i oceniania strony. P.S. W piątek przerzucamy się na adres www.pimpmycase.pl :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 fof :P ładna domenkA napewnoe bede w piatek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Ale przynajmniej tanio: 29.90 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 oglos sie na forum moze akurat ktos ofiaruje domenke... p.s kupilem maty Akasy... moze zrobic jakas recenzyjke? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 O widzisz.. bardzo chętnie. Zapraszam na GG: 2309933 pogadamy o współpracy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zapraszam do rzucenia okiem na nowe artykuły: http://pmcc.be/fusion/articles.php?cat_id=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) Zapraszam na => www.pmcc.be do ocieniania nowych bannerków do najnowszych artykułów. B) Aha i jakbym mógł was poprosić o jedno kliknięcie w Reklamę google to bym był wdzięczny :) Edytowane 1 Lutego 2006 przez wiktusser Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Dodalem dzisiaj troche artow :) Szukam natchnienia na nastepny.. jest ktos moze kto blaka sie po domu z irytujacym go tematem zwiazanym z profilem strony (modding,cooling,overclocking, silent pc) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Zaprasszam do przeczytania i komentowania najnowszego artykułu> Tym razem napisałem o najnowszymy coolerze Thermalright hr01. Pierwsyz test w polsce!!!!! http://pmcc.be/fusion/readarticle.php?arti...id=9&rowstart=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Logo bedzie zmienione, juz niedlugo strona otrzyma nowy adres www.pimpmycase.pl A co do pamieci - wlasciwie podchodzi pod glowny profil (overcklocking).. niestety by testowac moduly DDR2 potrzebowalibysmy dobrego MOBO, ktorym niestety nie dysponujemy. Kuleje rowniez sprawa z A64, bo mamy do dyspozycji jedynie Sempa na Venice'ie. Zamiast P4 mamy Celka D ktorego mobilizujemy na czas testow do 4.2 GHz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 I co poiwecie na obecne logo? Jeszcze nie jest ukończone, dodam jakiś motyw apropos moddingu. Poproszę o jakieś sugestie dot. małego banerka naszego serwisu (ma ktoś jakiś pomysł?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Juz niedlugo pierwsza czesc workloga Kubeł Moda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Witam i zapraszam na nowy adres strony! Od dziś nasz adres to www.pimpmycase.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Redakcja serwisu pimpmycase.pl poszukuje osób na stanowisko Redaktora/Newsmana/Moderatora Chętni proszeni są o kontakt pod e-mail wiktus@gmail.com lub GG 2309933 Wymagana znajomość na tematyce moddingu bądź coolingu lub overclockingu. ZAPRASZAMY! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeneVaco Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Jak dla mnie serwis bardzo pozytywny,myślę że będe tam częstym gościem wysłalem wam próbke zdjęcia moda mojej grafiki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 od strony tresci nie mam zbyt wiele do zarzucenia, jednak design na pewno nie wywolal u mnie pozytywnych wrazen. do tego gotowy cms :wacko: . wiekszosc linkow w dziale "modding" nie dziala, a w downloadzie nic nie ma. strona nie jest zwarta, a wszystko jest na niej porozrzucane - jednym slowem panuje tu niesamowity balagan. nie wiem, jak Wam, ale mnie niezbyt przyjemnie sie to czyta. to chyba wszystko, do czego moglbym sie przyczepic. jak sobie cos przypomne, to dopisze. popracujcie jeszcze nad strona, a napewno bedzie ladniej i bardziej przejrzyscie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Jak dla mnie serwis bardzo pozytywny,myślę że będe tam częstym gościem wysłalem wam próbke zdjęcia moda mojej grafiki :D Gdzie wysłałeś te fotki? Na mailu nic nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeneVaco Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Wysłałem na adres podany na stronie w dziale modyfikacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Podeslij jeszcze raz na wszelki wypadek na melonowy@o2.pl (nie zapomnij o temacie, bo mam dosc restrykcyjne reguly wiadomosci ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...