Skocz do zawartości
melonowy

Pimp My Case ==> Polska Edycja

Rekomendowane odpowiedzi

Logo bedzie zmienione, juz niedlugo strona otrzyma nowy adres

www.pimpmycase.pl

A co do pamieci - wlasciwie podchodzi pod glowny profil (overcklocking).. niestety by testowac moduly DDR2 potrzebowalibysmy dobrego MOBO, ktorym niestety nie dysponujemy. Kuleje rowniez sprawa z A64, bo mamy do dyspozycji jedynie Sempa na Venice'ie. Zamiast P4 mamy Celka D ktorego mobilizujemy na czas testow do 4.2 GHz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Redakcja serwisu pimpmycase.pl poszukuje osób na stanowisko Redaktora/Newsmana/Moderatora

Chętni proszeni są o kontakt pod e-mail wiktus@gmail.com lub GG 2309933

Wymagana znajomość na tematyce moddingu bądź coolingu lub overclockingu.

ZAPRASZAMY!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

od strony tresci nie mam zbyt wiele do zarzucenia, jednak design na pewno nie wywolal u mnie pozytywnych wrazen. do tego gotowy cms :wacko: . wiekszosc linkow w dziale "modding" nie dziala, a w downloadzie nic nie ma. strona nie jest zwarta, a wszystko jest na niej porozrzucane - jednym slowem panuje tu niesamowity balagan. nie wiem, jak Wam, ale mnie niezbyt przyjemnie sie to czyta. to chyba wszystko, do czego moglbym sie przyczepic. jak sobie cos przypomne, to dopisze.

popracujcie jeszcze nad strona, a napewno bedzie ladniej i bardziej przejrzyscie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi