victor89 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 To co w temacie, szukam usilnie takiego progsu. Znalazłem "ntfs for win98" jednak nie potrzafie do konca się nim obsługiwać :rolleyes: :oops: Jakiś dobry poprosze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 "Jakiś dobry poprosze" ntfs for win98 Nie wiem czy cos w nim zmiienili, ale tam gdzie trzeba było sobie skopiować kilka plikow z NT, i potem podac do nich scieżke to na plikach z XP nie działało, trzeba było z 2000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 "Jakiś dobry poprosze" ntfs for win98 Nie wiem czy cos w nim zmiienili, ale tam gdzie trzeba było sobie skopiować kilka plikow z NT, i potem podac do nich scieżke to na plikach z XP nie działało, trzeba było z 2000. jeśli byś miał czas to na[pisz o tuym bardziej wylewnie, co i jak mam zrobić ;) dziekuje ci bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 PO instalacji uruchamia się okienko konfiguracji. Co trzeba zrobić jest opisane w pomocy. Żeby działało trzeba sobie skopiować kilka plików(są wypisane w pomocy) najlepiej zwindows 2000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 a mógłbyś te pliki potrzebne gdzieś wrzucić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Mozesz tez sprobowac Paragon Mount Everything. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 dziekuje chłopaki za pomoc problem rozwiązany - link do programu zamieszcze tutaj dla potomności http://www.mount-everything.com/home/ntfsw/ ściągnąć wersje demo, zainstalować, reset, odpalić programik i wszystko działa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Lub TC power pack (total comander z paroma wtyczkami) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...