Garfield^ Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 no to jak juz wszystko bedziesz wiedzial napisz ile wychodzi w sumie za przesylke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 fakt, zapomniałem o opłatach za przelew :) ja mam karte visa electron jakby co ale troche daleko mi do was :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 To nie może być karta drukowana tylko tłoczona. Żaden elektron, maestro. Jest jeszcze jedna sprawa. Ja już 2 razy tak miałem. Zamawiając chciałem by przesyłka poszła na inny adres. I niestety odrzucono mi taką tranzakcje. Jak dałem "Dostawa na adres właściciela karty" paczka na drugi dzień wyszła do mnie. Fajnie sie ze stanów ups-em zamawia. Na stronie wpisuje się numer przesyłki i wychodzi gdzie znajduję się przesyłka. Fajnie czytać ze jest właśnie na terminalu w NY ;-) Kombinujcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 (edytowane) madmax najpierw dowiedz sie wszystkiego zeby bylo ustalone z wplatami, a dopiero potem ustalimy termin wplaty itp, bo do czasu zanim wszystko bedzie wiadomo moze jeszcze sie ktos znajdzie i przesylka wyjdzie jeszcze taniej :) ale bede miec wypasiona chlodniczke :D BIX3 B) B) B) Edytowane 15 Listopada 2005 przez kooboos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 NO wlasnie... Ja Pieniazki mam a wplata na konto... hmm 1 dzien srednio :] Jak cos to 744814 Gg sector19@op.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 co do wiekszej ilosci ludzi do zamowienia ta watpie ale kto tam wie mozeeeee ktos sie znajdzie... Cena z całkowitym transportem do zamawiających: BIE2 - 190 zł BIE3 - 230 zł + 1/5 kosztow przelewu (wiec nawet gdyby to wyszlo 8 euro jak ktos wczesniej pisal to cena wzrosla by maksymalnie 10 zł) A myśle ze przelew będzie tańszy ale to dopiero jutrosie zobaczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 nie lepiej przez paypala? powinno wyjść taniej, ja może będę chętny na bix2 ale to jeszcze niepotwierdzone, tylko tak mówie wstępnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 a ja sie wlasnie powaznie zastanawiam nad bie3 choc to tez nie potwierdzone.. wiecie na kiedy mniej wiecej trzeba by miec $$? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 (edytowane) PayPal pewnie by byl najtanszy ale nikt mi znany tam kont niema a ja zabardzo niewiem jak tym sie poslugiwac wiec raczej odpada no chyba ze macie takie dojscia... Edit: wpadłem na pomysł zeby zebrane pieniadze przekazac komus kto ma niemieckie konto bankowe wtedy odejdzie problem prowizji za przelew ale to tez jutro sie dowiem czy osoba o ktorej mysle udostepni mi taka opcje Edit 2: ja ksie wszyscy zgadamy to wtedy bedzie wiadomo na kieyd kasa wczesniej sa obliczenia i domysly Edytowane 15 Listopada 2005 przez madmax57 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 pewnie cala akcja z tym importem zakonczy sie za 2-3 tygodni :) wiec trawienny szybko kaske zbieraj. misiom nie lepiej doplacic te 40zl i miec juz na maxa wydajna chlodnice? :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 pewnie i warto, tylko gdzie ja ją zamontuje? o_O Chce mieć wszystko w kompie a bix2 wchodzi akurat na góre mojej obudowy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 JA Tylko przypominam ze Zdecydowany jestem i... te 10 zl nawet wiecej to i tak piekna cena wiec... nie ma problemu :) I tak do innych - niezdecydowanych... lepiej decydujcie sie szybko B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 mnie tylko dziwi czemu nikt tego do sklepów nie sprowadza... ceny powinny być sporo nizsze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 hinco: 6% na niekozyść Polski to na dzieńdobry VAT. Ich M.St (hehe merwersztoje) jest 16% a nasz VAT 22%. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 u mnie bedzie stala na gorze budy BIX 3 :D bedzie oddawala cieplo z bloczku chlodzacego pelta odbierajacego 267W z proca, a pobierajacego z sieci prawie 380W :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 (edytowane) najprosciej sobie zalozyc rachunek walutowy - wtedy odpada placenie prowizji - tylko nie wiem ile kosztuje utrzymanie takiego rachunku - jednak to nie prawda pogadalem z matka bo prcuje w banku prowizja przy przelewie zagranicznym kosztuje 45 zl do kwoty wplacanej do 1200 euro - wplaca sie walute na tzw rachunek przejsciowy i wtedy ida do adresata Edytowane 15 Listopada 2005 przez atek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 jutro dam znac co udalo mi sie dowiedziec/zalatwic w tej sprawie bo te 45 zl to troche duzo jak za glupi przelew wiec kombinujemy dalej ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 jutro dam znac co udalo mi sie dowiedziec/zalatwic w tej sprawie bo te 45 zl to troche duzo jak za glupi przelew wiec kombinujemy dalej ;] tylko wez pod uwage ze 45 zl podzieli sie na x osob Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 wiem wiem ale jesli da sie pominac ta oplate to czemu by z tego nie skorzystac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 moze na jeszcze alpha cool zejdzie z ceny jak sie wezmie tak z 5-10 chlodniczek :D trzeba ich spytac czy nie zrzuca z ceny przy zakupie jednorazowym 5 chlodniczek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 kazdy sposob zejscia z ceny dobry ale JA po niemiecku nic nie umiem pisac a zreszta czytac tez ;] wiec to pozostawiam komus innemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ghost_dog Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 mozna jeszcze dolaczyc do zamowienia?? od dawna marzy mi sie BIX2 i za taka cene moge wziac. dopiszcie mnie jesli mozecie. widze ze macie problem z zaplata a tak sie sklada ze mam karte kredytowa Visa - placilem nia za granica i nie bylo problemu i nic mnie to nie kosztowalo a kurs wymiany byl jak juz ktos tu wspomnial bardzo korzystny. a moze jeszcze poczekamy troche to znajdzie sie wiecej takich jak ja ktorzy sie zdecyduja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 kiedy planujecie zamawiac? ja juz skladam pieniazki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Po spełnieniu tego: 1. Ilosc chetnych (ja juz sie sam pogubilem jutro (dzisiaj) w robocie podlicze) 2. Dokladne koszta na osobe 3. Wybierzemy w jaki sposob placimy (karta Visa, przelew bankowy do DE albo PayPal) Ale myśle że w 2 tyg to się chyba wyrobimy (bo po co zwlekać) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ghost_dog Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 (edytowane) jesli chodzi o koszta to chyba jasne: 37*4,04=149,48 za Xtreme II i 47*4,04=189,88 za Xtreme III do tego wysylka z niemiec i rozeslanie po polsce ale to zalezy od ilosci chetnych te 4,04 zl za euro moga sie zmienic ale na szczescie nie placimy w rublach wiec raczej nieznacznie ...Ale myśle że w 2 tyg to się chyba wyrobimy (bo po co zwlekać)2 tygodnie?? mozna to zalatwic w 2 dni ale najpierw trzeba wszystko ustalic Edytowane 16 Listopada 2005 przez ghost_dog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 w ciągu 2 dni nie wszyscy wpłacą ci na konto ;) To w końcu ile kosztuje ten bix2, 150 czy 190zł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 hehe 2 dni az takim optymistom ja nawet niemyslalem byc ;] ale 2 tyg to juz realny termin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 w ciągu 2 dni nie wszyscy wpłacą ci na konto ;) To w końcu ile kosztuje ten bix2, 150 czy 190zł? bix 2 bez przesylki 150 a z przesylka 190 :) a teraz juz jest okolo 7,8 osob chetnych wiec mowilem ze wystarczy chwilke poczekac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 ;] Mowcie tylko co i jak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ghost_dog Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 na chwile obecna z tego co przejzalem temat zdecydowali sie: madmax57, copycd, kooboos, Sector19, Garfield^, ghost_dog i binek. to co robimy czekamy dalej czy finalizujemy zamowienie? jesli bysmy uzyli mojej karty to kwota laczna z przesylka nie moze 2 tys zl przekroczyc, czyli jakies 10 BIX3, bo mam takie ograniczenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...