Skocz do zawartości
Imperator Kret

Bip3 Za 210 Zł?

Rekomendowane odpowiedzi

To nie może być karta drukowana tylko tłoczona.

Żaden elektron, maestro. Jest jeszcze jedna sprawa. Ja już 2 razy tak miałem. Zamawiając chciałem by przesyłka poszła na inny adres. I niestety odrzucono mi taką tranzakcje. Jak dałem "Dostawa na adres właściciela karty" paczka na drugi dzień wyszła do mnie.

Fajnie sie ze stanów ups-em zamawia. Na stronie wpisuje się numer przesyłki i wychodzi gdzie znajduję się przesyłka. Fajnie czytać ze jest właśnie na terminalu w NY ;-)

Kombinujcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

madmax najpierw dowiedz sie wszystkiego zeby bylo ustalone z wplatami, a dopiero potem ustalimy termin wplaty itp, bo do czasu zanim wszystko bedzie wiadomo moze jeszcze sie ktos znajdzie i przesylka wyjdzie jeszcze taniej :) ale bede miec wypasiona chlodniczke :D BIX3 B) B) B)

Edytowane przez kooboos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do wiekszej ilosci ludzi do zamowienia ta watpie ale kto tam wie mozeeeee ktos sie znajdzie...

Cena z całkowitym transportem do zamawiających:

BIE2 - 190 zł

BIE3 - 230 zł

+ 1/5 kosztow przelewu (wiec nawet gdyby to wyszlo 8 euro jak ktos wczesniej pisal to cena wzrosla by maksymalnie 10 zł)

A myśle ze przelew będzie tańszy ale to dopiero jutrosie zobaczy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PayPal pewnie by byl najtanszy ale nikt mi znany tam kont niema a ja zabardzo niewiem jak tym sie poslugiwac wiec raczej odpada no chyba ze macie takie dojscia...

Edit: wpadłem na pomysł zeby zebrane pieniadze przekazac komus kto ma niemieckie konto bankowe wtedy odejdzie problem prowizji za przelew ale to tez jutro sie dowiem czy osoba o ktorej mysle udostepni mi taka opcje

Edit 2: ja ksie wszyscy zgadamy to wtedy bedzie wiadomo na kieyd kasa wczesniej sa obliczenia i domysly

Edytowane przez madmax57

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najprosciej sobie zalozyc rachunek walutowy - wtedy odpada placenie prowizji - tylko nie wiem ile kosztuje utrzymanie takiego rachunku - jednak to nie prawda pogadalem z matka bo prcuje w banku

prowizja przy przelewie zagranicznym kosztuje 45 zl do kwoty wplacanej do 1200 euro - wplaca sie walute na tzw rachunek przejsciowy i wtedy ida do adresata

Edytowane przez atek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mozna jeszcze dolaczyc do zamowienia??

od dawna marzy mi sie BIX2 i za taka cene moge wziac.

dopiszcie mnie jesli mozecie.

widze ze macie problem z zaplata a tak sie sklada ze mam karte kredytowa Visa - placilem nia za granica i nie bylo problemu i nic mnie to nie kosztowalo a kurs wymiany byl jak juz ktos tu wspomnial bardzo korzystny.

a moze jeszcze poczekamy troche to znajdzie sie wiecej takich jak ja ktorzy sie zdecyduja?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po spełnieniu tego:

1. Ilosc chetnych (ja juz sie sam pogubilem jutro (dzisiaj) w robocie podlicze)

2. Dokladne koszta na osobe

3. Wybierzemy w jaki sposob placimy (karta Visa, przelew bankowy do DE albo PayPal)

Ale myśle że w 2 tyg to się chyba wyrobimy (bo po co zwlekać)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli chodzi o koszta to chyba jasne: 37*4,04=149,48 za Xtreme II i 47*4,04=189,88 za Xtreme III do tego wysylka z niemiec i rozeslanie po polsce ale to zalezy od ilosci chetnych

te 4,04 zl za euro moga sie zmienic ale na szczescie nie placimy w rublach wiec raczej nieznacznie

...Ale myśle że w 2 tyg to się chyba wyrobimy (bo po co zwlekać)

2 tygodnie?? mozna to zalatwic w 2 dni ale najpierw trzeba wszystko ustalic Edytowane przez ghost_dog

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w ciągu 2 dni nie wszyscy wpłacą ci na konto ;) To w końcu ile kosztuje ten bix2, 150 czy 190zł?

bix 2 bez przesylki 150 a z przesylka 190 :) a teraz juz jest okolo 7,8 osob chetnych wiec mowilem ze wystarczy chwilke poczekac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na chwile obecna z tego co przejzalem temat zdecydowali sie: madmax57, copycd, kooboos, Sector19, Garfield^, ghost_dog i binek. to co robimy czekamy dalej czy finalizujemy zamowienie? jesli bysmy uzyli mojej karty to kwota laczna z przesylka nie moze 2 tys zl przekroczyc, czyli jakies 10 BIX3, bo mam takie ograniczenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...