kszonek Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 (edytowane) ja tam ufam misiowi, zaden blok od niego nigdy mi nie wylal. a Tobie heat jak Ci cos nie pasuje to prosze bardzo, twoje wypowiedzi do zycia nie sa mi potrzebne. Tak, ale musisz pamietac ze prawda jest taka ze misiu dał ciała z kilkoma egzemlarzoami cieknących bloczkow i nie da sie o tym zapomniec. Ja tez jak cos biore przy nastepnej wysyłce, pewnie z bie3, ale to sie zobaczy jak z kaską będzie, terazto moge poplanowac. co do pasywa do maj zalman przy htt 300 robi sie goracy i dochodzi do 50 stopni, wiecej by poszedł ale nie beda spradzał kiedy mi sie spali chipset. Jak wieje to temp nie przekracza 30 stopni. // heat pierwszy :P Edytowane 12 Grudnia 2005 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 (edytowane) Paczki dzisiaj wyjda o godzienie 18 numery listow przewozowych: misiom1 - 83144348 A binek - 83144344 W sector19 - 83144341 T fubarek - 83144351 V kooboos - 83144342 U kosiarz - 83144349 B aerial - 83144343 V copycd - 83144347 Z wtp85 - 83144350 U Garfield^ - 83144352 W w razie jakis problemow pisac mi na maila (max@max24.pl) Edytowane 13 Grudnia 2005 przez madmax57 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Ok, wielkie dzięki madmax. Dam znać jak chłodniczka dojedzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 czekam na potwierdzenie gdy kazdy otrzyma paczke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Super normalnie, wiedzialem, ze dzisiaj cos sie ruszy :-) Mogles walnac foto wszystkich chlodniczek pod jakas choinka ;-) Jak sprawdzic tracking? to chyba DHL mial byc, ale tam widze jakies paczki lotnicze itd. ogolnie to super B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 tracking DHL'a - TUTAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 (edytowane) http://62.89.106.71/ tutaj chyba tylko pisze mi coś takiego: Niepoprawny numer listu przewozowego: 83144348A Edytowane 12 Grudnia 2005 przez misiom1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 wiesz przesylki dopiero zostaly nadane z tego co wyczytalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 jutro dopiero sprawdzac gdzie jest paczka bo niemaja jeszcze wprowadzonego w system dopiero po nadaniu paczki numer jest aktywny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 widze niezły kinder suprise :wink: No to paru forumowiczów będzie mieć prezenty pod choinke :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 @madmax57 kiedy planujesz mniej wiecej drugie zamowienie ? Strasznie mnie kusi taki BIX 3 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 (edytowane) Daj spokoj, niech dobrze dokonczy pierwsze.. _________________________ Jak znam zycie, to jak tylko upora się z tym zamówieniem ;) Edytowane 12 Grudnia 2005 przez fipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 (edytowane) Skoro wspominal cos wczesniej o kolejnym zamowieniu to zupelnie nie wiem dlaczego mam dac spokoj. Poprostu pytam sie o orientacyjna date (styczen,luty ?) ... Edytowane 12 Grudnia 2005 przez Jawor_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 (edytowane) beda ludzie bedzie zamowienie ale fakt faktem niech najpierw bedzie pierwsze dopiete na ostatni guzik EDIT: fotki jakie mi sie udalo strzelic telefonem w biurze niestety do lepszego aparatu dzisiaj dostepu niemialem EDIT 2: przypomnialo mi sie ze Niemcy mi tez przysłali paczke zelek Haribo bo wyslalem o 0.06 euro za duzo i niemieli jak tego zaksiegowac wiec dodali mi BONUS ;] Edytowane 12 Grudnia 2005 przez madmax57 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 powiem tyle: chłodniczki syca :D a wysłałeś do każdego 1/10 paczki żelek? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 powiem tyle: chłodniczki syca :D a wysłałeś do każdego 1/10 paczki żelek? :D niestety zelki byly niepodzielne wiec niechcialem nikogo krzywdzic - poprostu zjadlem sam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 hehe :D do chłodnic były dołączone śrubki do mocowania wentyli? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 tak paczuszka srobek do kazdej ale odrazu przyznam sie ze jedne mi zostaly na stanie wiec ktos ma bez ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 hmm mam nadzieje, że nie w bix2 bo ja akurat potrzebuje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 no no, łądnie ładnie, chłodniczki sycą :D madmax rozwinie sie handel... musi! dla dobra kiblowców! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 byle by moja chlodniczka miala srubki hehe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 (edytowane) Jak moja nie bedzie miala srobek to... :angry: :angry: :angry: :angry: Heheh teraz kazdy innemu bedzie zle zyczyl :)... zeby srobek nie dostal :lol: :lol: Jak cos to... sie dogada :D A Moze te co zostaly na stanie to te Twoje :) Edytowane 12 Grudnia 2005 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 (edytowane) na kogo wypadnie na tego bec ;] ED: ja wlasnie mam swoje ;] Edytowane 12 Grudnia 2005 przez madmax57 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 chłopcy nie martwcie sie ja mam pecha, czyli pewnie ja nie dostane śrubek :) zrestza jestem osatni na liscie wyslanych paczek wiec mam szanse i to spore :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 chłopcy nie martwcie sie ja mam pecha, czyli pewnie ja nie dostane śrubek :) zrestza jestem osatni na liscie wyslanych paczek wiec mam szanse i to spore :) kolejnosc na liscie przypadkowa jak mi sie listy dhl'a udalo ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> tak wpisalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 (edytowane) chłopcy nie martwcie sie ja mam pecha, czyli pewnie ja nie dostane śrubek :) zrestza jestem osatni na liscie wyslanych paczek wiec mam szanse i to spore :) O pechu to mozemys ie klucic... ja tez zawsze Pechowy... :-| juz sie przyzwyczailem :) A wiecie co... ktos musi dostac ta co na foto byla taka WYPALCOWANA :razz: Kurcze dobra ide... pewnie srobek nie dostane a w czwartek jeszcze dostane po glowie... po mojej wycieczce :/ ehh Szanse 1:10 Edytowane 12 Grudnia 2005 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 A one nie mialy aluminiowych finow? Ztego co na 1 stronie pisało to te z seri HC maja aluminiowe Finy jak sie myle to podaj linka do tych miedzianych jakbys mógł B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akercocke Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 będe miał bixa3 z tego samego zamówienia od kolegi madmaxa, wiec jak się okaże że Wy macie swoje śrubki to już będziecie wiedzieć kto ich niedostał:), a tak na serio, to sam też nie moge się doczekac na chłodniczke, jeszcze tylko czekać aż przyjdzie bloczek od Misia15go na grafike, co może troche potrwać bo są małe problemy, i można bedzie sprawdzić jak te bixy sie sprawują, na tę okazje dorwałem 3 wentyle 12x12x3,8 130CFM 0,8A 4000rpm 10W każdy, będzie churagan :), cisza jest nieważna, liczy się wydajność :) pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 będe miał bixa3 z tego samego zamówienia od kolegi madmaxa, wiec jak się okaże że Wy macie swoje śrubki to już będziecie wiedzieć kto ich niedostał:), a tak na serio, to sam też nie moge się doczekac na chłodniczke, jeszcze tylko czekać aż przyjdzie bloczek od Misia15go na grafike, co może troche potrwać bo są małe problemy, i można bedzie sprawdzić jak te bixy sie sprawują, na tę okazje dorwałem 3 wentyle 12x12x3,8 130CFM 0,8A 4000rpm 10W każdy, będzie churagan :), cisza jest nieważna, liczy się wydajność :) pozdrawiam! Cisza jest ważna - Dlatego 3x Fander 120mm :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 kto co zamawial? moja bix3, duuuzaaaa :-) mam nadzieje ze dostane srubki bo szukalem kiedys takich jak mialem BIP2 i wszedzie byly za krotkie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...