mlun Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Jak się już rozkręci to jest ok.Na początku faktycznie straszna nuda. Trza cierpliwości:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 zacząłem grać :] serwerek number 2 i nick Bio xD ma lepszą grafikę niż ogame i wydaje się ciekawsze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 [OT]Jak pierwszy raz czytałem nazwę tematu, to przeczytałem "Tavria" - to taki rosyjski samochodzik, podobny do Lady Samary ;-) [/OT] Może jak będę miał jakąś wolną chwilę, to sobie w to pogram. Zapowiada się fajnie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Hehe niezły tekst Sysak:P Fajnie jakby sie zebrało troche osób z forum.Mogło by być ciekawie:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandajacek Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Siema!! tez gram... mooj nick to pandajacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 zacząłem grać :] serwerek number 2 i nick Bio xD ma lepszą grafikę niż ogame i wydaje się ciekawsze :]hehe gdzie w ogame jest grafika :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 jak widać nie zrozumiałeś satyry... tłumaczyć nie będę, może dorośniesz żeby zrozumieć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 wybacz mistrzu ,ze moja glupota nie dorownuje twojej... (tego nie trzeba rozumiec,pisze to co mysle) sorki za ot eot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 wraz z polska wersja zapraszam na 4 server (najnowszy) moze zostaniemy sąsiadami :) aa przy okazji mozemy sobie pomóc prosze o rejestracje przez link http://www.travian3.pl/?uc=pl4_17823 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michall91 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 wraz z polska wersja zapraszam na 4 server (najnowszy) moze zostaniemy sąsiadami :) aa przy okazji mozemy sobie pomóc prosze o rejestracje przez link http://www.travian3.pl/?uc=pl4_17823 wczesniej bylo tak ze im wczesniej zalozylo sie konto tym blizej srodka nas wrzucalo, im pozniej tym dalej mozna bylo tak zrobic ze sojusz ma wszystkie konta bardzo blisko siebie co bardzo ulatwialo gre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) ja jestem w północnym-zachodzie :) Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez pipanol-pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suslik Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Serwer 3-ci, południowy wschód, oczywiście pl. Nick methyl, 550 popa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 gra ktos na servie 7 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Gralem w to z miesiac-dwa i musze powiedziec , ze to gierka dla totalnych no lifow. Wybijaja sie ci ktorzy maja czas by co kilkanascie kilkadziesiat minut wejsc sprawdzic czy nikt nie atakuje wyslac od razu wojska na nowy rajd itp. A pozniej jest jeszcze gorzej bo masz kilka wiosek ktorymi musisz zarzadzac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...